Algemene voorwaarden Lang leve je spullen week

Algemene actie voorwaarden  Lang leve je spullen!

De Week Zonder Afval, daar kunnen we als Het Goed wel wat mee. Jaarlijks gooien we in Nederland per persoon bijna 490 kilo weg. Met wat meer aandacht voor hergebruik moet dat getal flink omlaag kunnen. Lang leve je spullen, zeggen we daarom. Een feestje voor het milieu. En voor jou, met allerlei leuke activiteiten en acties Van 30 mei tot en met 4 juni. Over de voorwaarden en onze spelregels lees je hieronder meer:

Winactie van 30 mei t/m zaterdag 04 juni
Maak een selfie met jouw gekochte kringloopvondst in de  fotohoek in de winkel. Ga naar Instagram en/of Facebook en volg “Het Goed Kringloopwarenhuizen”. Post de foto met je aangekochte item en #HetGoedKringloopwarenhuizen. Bewaar de kassabon van je kringloopvondst goed, zodat je je aankoopbedrag kan laten zien in de winkel wanneer je hebt gewonnen. Zonder aankoopbon maak je geen spraak op je prijs. Je ontvangt geen contact geld maar een cadeaubon ter waarde van  het gewonnen aankoopbedrag  Je kunt meedoen van 30 mei t/m 4 juni, Je mag zo vaak meedoen als je wil elke geposte foto van jou en je item maakt kans! op dinsdag 7 juni  worden de winnaars bekend gemaakt. Wij zullen je dan een bericht sturen.  Je ben verplicht je gewonnen aankoop bedrag voor 30 juni te verzilveren in het filiaal van aankoop. Deze actie geldt voor alle vestigingen van Het Goed BV.

10 % doorgeef korting 30 mei t/m 4 juni
Korting cadeau als dank voor het doorgeven . Lever je deze week spullen in bij Het Goed, dan ontvang je een bon voor 10% korting op je eerstvolgende aankoop in ons kringloopwarenhuis. Nog een reden om juist in de week van 30 mei t/m 4 juni iets door te geven. Geef het door. Deze actie geldt voor alle vestigingen van Het Goed BV

Kledingruilfeest: 31 mei van 18:00 uur tot 21:00 uur  Alles uit de kast!
Aanmelden voor deze avond is niet nodig en deelname is gratis.
Heb je kleding die je niet meer draagt? Lever deze dan in tijdens ons Kledingruilfeest. Per ingeleverd item ontvang je 1 punt met een waarde van € 2,50. Je kunt kleding maar ook tassen en accessoires inleveren. Maximaal 8 items. Je mag je kleding onderling ruilen. De punten kun je inruilen voor de kleding die wordt ingeleverd op deze avond (1 punt per item) of voor kleding in de winkel van Het Goed (€ 2,50 korting). De waardebonnen zijn alleen geldig op 31 mei van 18.00 uur tot 21.00 uur. Punten die niet gebruikt zijn, kunnen niet bewaard worden voor een volgende editie van een  kledingruil ( of ingeleverd worden bij een andere vestiging)  Je mag ze wel aan iemand anders geven op de avond zelf.
Minimaal 1  items en maximaal 8 items kun je deze avond inbrengen om te ruilen
Alleen kleding, tassen en accessoires.  Geen ondergoed, panty’s, sokken, zwem- en sportkleding De kleding moet: Schoon en gewassen zijn , Zonder gaten of vlekken, Niet gekrompen of verwassen of versleten zijn. Dit wordt gecheckt bij inleveren. Het Goed bepaalt of een item een punt waard is. Kleding die niet geruild wordt, wordt eigendom van Het Goed en krijgt  gegarandeerd een tweede leven. LET OP: Vestigingen van Het Goed die niet meedoen aan de kledingruil zijn: Venlo – Roermond – Rotterdam Charlois – Rotterdam Zuid – Rotterdam Hoogvliet – Wijhe

Kijkje achter de schermen  Woensdag 1 juni
Ben je ook zo benieuwd wat er met jouw spullen gebeurt nadat je ze inlevert bij Het Goed? Kom dan op 1 juni naar  een van onze filialen voor een kijkje achter de schermen. Woensdag 1 juni zijn er speciale rondleidingen om je een beeld te geven van de route die spullen afleggen naar hun tweede leven: van het inleveren door de gunners tot het doorgeven aan de shoppers. De rondleidingen zijn om 10.30 uur, 11.30 uur, 13.30 uur en 15.30 uur.
Aanmelden is niet nodig en deelname is uiteraard gratis

Lang leve je spullen – Geef het door