Services

Makro cadeaukaart saldo

Check hier je saldo van je Makro cadeaukaart

Let op, het saldo van onze reguliere cadeaukaart kan hier niet meer worden bekeken.

 

 

 

Spullen afgeven bij de winkel

Wil jij je spullen snel kwijt, verzamel ze en breng ze dan langs bij één van onze  winkel bij jou in de buurt.

Op het terrein van de winkel is de route aangegeven voor de ontvangst van goederen.
Je kunt ook gebruikmaken van onze Goedbox. Voor deze handige doos betaal je eenmalig €0,99 statiegeld. De Goedbox zet je thuis klaar om spullen in te verzamelen. Wanneer je spullen langsbrengt, krijg je van ons weer een nieuwe Goedbox retour. Natuurlijk mag je de spullen ook gewoon in een eigen doos of plastic zak bij ons inleveren.

Spullen brengen? Even checken!
Met heel veel spullen zijn we blij, maar sommige spullen zijn helaas niet geschikt om door te verkopen. Deze spullen kun je inleveren bij de Milieustraat van je gemeente. Niet geschikt voor hergebruik zijn:

  • Klein chemisch afval, gevaarlijke stoffen
  • Grofvuil
  • CFK-houdende koelapparatuur
  • Meubels die kapot zijn

Twijfel je of we jouw gebruikte spullen kunnen innemen? Neem dan even contact met ons op. Onze medewerkers informeren je graag over wat je wel en niet kunt inleveren.

Kijk voor de openingstijden van ontvangst goederen op de website van de  winkel bij jou in de buurt.

Ophaalservice

Woon je in de buurt van een vestiging van Het Goed en heb je spullen die je niet meer gebruikt? Laat dan je herbruikbare meubels en spullen gratis ophalen. Wij zijn namelijk heel blij met jouw gebruikte spullen. De Ophaalservice van kringloopwarenhuis Het Goed staat gratis voor je klaar. Goed geregeld!

Laat GRATIS je spullen ophalen en plan een afspraak in met onze Afspraakplanner.

 

 

Goed werk!

Jouw gebruikte spullen helpen mensen weer aan het werk. Wij vinden dat iedereen een kans verdient op passend werk. In onze kringloopwarenhuizen kunnen mensen op een hele laagdrempelige manier weer werkervaring opdoen. Zo hebben zij een grotere kans om een baan te vinden bij een regulier bedrijf. Door onze speciale begeleidingsmethode ontving Het Goed de hoogste PSO-certificering. Dat houdt in dat we in Nederland tot de koplopers behoren op het gebied van sociaal ondernemen.

Zeg nou zelf, dat is toch een fijn idee? En goed voor het milieu, want hergebruik van tweedehands meubels en gebruikte spullen is heel duurzaam.

Boek je ophaalafspraak  nu online

Meld je ophaalopdracht nu aan op onze Afspraakplanner.

Inboedelservice

Een inboedel opruimen is een zware klus. Naast het gesjouw met meubels komen er ook vaak emoties bij kijken. En zo’n ontruiming komt altijd op een moment dat je agenda overvol zit. De medewerkers van onze Inboedelservice helpen je graag. Goed geregeld!

Zo helpen we je bij een inboedel opruimen

Eerst maken we een zogenaamde kijkafspraak. We komen bij je langs om je wensen te bespreken en om te kijken welke spullen geschikt zijn voor hergebruik. We inventariseren alles, maken een afspraak en bespreken met je of er kosten aan verbonden zijn. Wij proberen dan snel te schakelen.

Wil je meer informatie ontvangen over onze hulp bij het opruimen van de inboedel van een woning? Neem dan telefonisch of per mail contact op met de winkel bij jou in de buurt.

Let op: wij kunnen de woning niet veegschoon opleveren.

 

 

Bezorgservice

Grote goederen bezorgen we thuis

Heb je iets groots in een van onze winkels gekocht of heb je meer artikelen gevonden dan je kunt vervoeren? Wij helpen je graag met onze Bezorgservice. We leveren je spullen netjes bij jou thuis af. Onze medewerkers vertellen je of het mogelijk is om het door jou gewenste artikel te laten bezorgen. De kosten hiervan bedragen €1,50 per kilometer, met een starttarief van €15.

Hoe regel je een bezorgafspraak

Dat kan eenvoudig in onze winkel. We hebben een bezorgzuil waar je samen met een medewerker via een computerscherm de afspraak regelt. Dus vraag of een van onze medewerkers dit samen met je wilt regelen.

Zo eenvoudig is onze bezorgservice;  onze service voor jouw gemak!

 

Inleveren bij textielcontainers

Woon je in Best, Boxtel, Emmen, Enschede,  Hengelo, Nuenen, Schijndel of Venlo,  dan kun je je textiel deponeren in een textielcontainer van Het Goed! Op de winkelpagina vind je onder het kopje ‘Services’  een lijst met adressen waar de containers zich bevinden in de gemeenten. Daarnaast kan je natuurlijk altijd je textiel inleveren in een van onze warenhuizen.

We willen je vragen om de kleding, schoenen en andere kleding accessoires in gesloten zakken in te leveren. Ook kapotte kleding mag er gewoon ingeleverd worden. hier wordt namelijk nieuw materiaal van gemaakt en dat gebruiken we weer om nieuwe spullen van te maken. Heb je onze leuke goed-tassen al in de winkels zien hangen?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Er is alle reden om meer kleding her te gebruiken en daarmee de levensduur te verlengen. Textiel is namelijk goed voor tien procent van de wereldwijde CO2-uitstoot. Bij de één miljoen verkochte modeartikelen van Het Goed (dd okt 2021), is de wereld 1 miljoen kg aan CO2-uitstoot bespaard gebleven (1 kledingstuk = 1 kg minder CO2). Om zo’n hoeveelheid CO2 te compenseren zouden er bijna 138.000 bomen nodig zijn geweest, oftewel een bos ter grootte van 550 voetbalvelden.