Werkwarenhuis

Het Goed is een sociale onderneming met de missie: Werk maken door hergebruik. Onze ambitie is méér spullen een tweede leven te geven en méér mensen een kans te bieden op passend werk. Dat doen we landelijk met onze 1.750 medewerkers in 30 winkels, 6 textielsorteercentra en twee klantcontactcentra. 

Dit is het Werkwarenhuis

Het Werkwarenhuis biedt iedereen kansen voor ontwikkeling. Mensen leren niet alleen samenwerken, maar leren ook vakvaardigheden. Daardoor zien we dat het zelfvertrouwen van mensen gaandeweg groeit en de kans toeneemt op duurzame instroom op de arbeidsmarkt: (weer) Blij aan het werk!

Dit is het Werkwarenhuis bij Het Goed

Het Werkwarenhuis is er voor iedereen die mee wil doen en zich verder wil ontwikkelen.

  • We organiseren passend werk
  • Zodat mensen zich kunnen ontwikkelen
  • Bij een echt bedrijf
  • Waar iedereen een bijdrage levert naar vermogen
  • Met maatwerk begeleiding
  • Gericht op doorstroom

Waarom het Werkwarenhuis bij Het Goed?

Nog steeds is er een grote groep mensen die niet meedoet, maar dit wel graag zou willen. Daar kunnen allerlei redenen voor zijn, zoals een arbeidshandicap of een tekort aan opleiding en werkervaring. Er kan ook sprake zijn van psychische of financiële problemen. Aansluiting vinden op de arbeidsmarkt kan dan moeilijk zijn. Het Goed biedt deze mensen in haar Werkwarenhuizen de mogelijkheid om laagdrempelig deel te nemen aan het arbeidsproces en werknemers- en vakvaardigheden te leren.

Iedereen verdient een kans om mee te doen

Meedoen en werken in een omgeving waar je een bijdrage levert en waar op je wordt gerekend is belangrijk voor iedereen. Het geeft je een reden om ’s morgens op te staan en vergroot het zelfvertrouwen. Meedoen maakt dat mensen kunnen groeien. Wij willen iedereen de kans geven om mee te doen. De betrokkenheid van onze teams is groot, de diversiteit aan mensen en hun talenten ongekend.

Samen bieden we honderden mensen iedere dag de mogelijkheid om te groeien.

Meer informatie over het Werkwarenhuis

Scroll hieronder door onze folder en kom meer te weten over het Werkwarenhuis bij Het Goed.

Werkwarenhuis – Het Goed

Bekijk onze Werkwarenhuis video’s

Klik op het menupictogram rechtsboven om meer video’s over het Werkwarenhuis te bekijken.

Vraag of contact opnemen?

Wil je meer weten over het Werkwarenhuis of ben/ken jij iemand die interesse heeft in een werk- of leertraject bij Het Goed? Lees meer onze over leer- en werktrajecten of mail je vraag naar hr@hetgoed.nl.