Ontdek de juiste leer- en werkplek voor jou

Je handen jeuken om aan de slag te gaan. Maar wat dan? En waar en hoe? Ontdek het bij Het Goed. Je bent altijd van harte welkom. Om te beginnen voor een kop thee of koffie, maar vooral om samen te kijken hoe we jou aan passend werk kunnen helpen, daar waar mogelijke een reguliere baan.

Iedereen heeft recht op passend werk

Bij ons kun je ontdekken wat je wil en wat je kan. We bieden leer- en werkplekken in verschillende branches:

  • winkel: vullen, presenteren, verkoop
  • logistiek: aanname spullen, sorteren, prijzen
  • vervoer: brengen en halen met onze bus
  • horeca: ondersteuning in de koffiehoek

Kunnen we jou helpen met het volgen van een opleiding of het behalen van een branche gericht certificaat, dan zetten we ons daarvoor in.  Heb je behoefte aan een rustige werkplek, dan verzorgen we dat voor jou. Wat je ook nodig hebt om goed aan de slag te kunnen, om je te ontwikkelen, wij steunen je. Wij maken ons graag hard voor jou.

Ga ook aan de slag

Een leer- en werkplek bij Het Goed zal je goed doen. Op een aangename manier doe je werkervaring op. Je hebt fijne collega’s om je heen. Bij ons leer je van alles direct in de praktijk. Dat helpt je allemaal om te ontdekken wat je wil en kan. Weet je dat straks, dan weet je ook wat de volgende stap voor je moet zijn.

Kom kennismaken

Wil je meer weten over de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden? Of wil je eerst een rondleiding bij Het Goed? Neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt.

werken in de winkel

op pad met de bus

aanname goederen