Partners van Het Goed

Samen werken aan een inclusieve en circulaire samenleving

De missie van Het Goed is ‘werk maken van hergebruik’. De 30 kringloopwarenhuizen van Het Goed zetten zich elke dag in om gebruikte spullen een tweede leven te geven en mensen aan passend werk te helpen. Dit kunnen we niet alleen. We werken graag samen met lokale organisaties om deze doelen te bereiken.

De samenwerking loopt uiteen van het gezamenlijk exploiteren van één of meerdere kringloopwarenhuizen tot contractuele afspraken over het aanbieden van leerwerkplekken.

Organisaties waarmee gezamenlijk wordt ondernomen:

 

 

Irado is een regionale speler op het gebied van afvalinzameling, groenonderhoud en reiniging. Het Goed en Irado zijn met elkaar eigenaar van de kringloopwarenhuizen in Vlaardingen en Schiedam.

 

De kringloopwarenhuizen in Best, Boxtel, Nuenen en Schijndel daarin bestaat er een samenwerking tussen Het Goed en WSD. Deze organisatie begeleidt mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben.

 

Ergon is hét werkbedrijf voor mensen met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt. Ergon ontwikkelt en bemiddelt mensen naar werk voor de gemeenten Eindhoven, Heeze-Leende, Veldhoven en Waalre.

Andere mooie samenwerkingen zijn er met de volgende bedrijven en gemeenten:

Neem vrijblijvend contact op ons op