Kringloopwinkel & inleverpunt voor herbruikbare spullen

Het Goed in Tiel

image-shape

Openingstijden

Winkel openSpullen inleverenInleveren
MaandagOpening 5 september12:00 - 17:00
DinsdagOpening 5 september12:00 - 17:00
WoensdagOpening 5 september12:00 - 17:00
DonderdagOpening 5 september12:00 - 17:00
VrijdagOpening 5 september12:00 - 17:00
ZaterdagOpening 5 septemberGesloten
ZondagGeslotenGesloten
Over ons

Kringloopwarenhuis Het Goed opent donderdag 5 september 2024 haar deuren in Tiel. Spullen inleveren? Dat kan al vanaf maandag 8 juli. Spullen laten ophalen? Ook dat kan vanaf maandag 8 juli. We rijden maandag tot en met donderdag graag bij je langs. Maak hiervoor een gratis ophaalafspraak op onze website.

Houd deze pagina in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws omtrent de opening. Bekijk hier het persbericht over de overname van BoedelcentrumXL Kringlooppluswinkel in Tiel.

Het Goed in Tiel wordt een groot warenhuis van 1.250 m2 met een gevarieerd aanbod aan tweedehands spullen om gezellig tussen te snuffelen. De tweedehands artikelen in onze kringloopwinkel zijn niet alleen betaalbaar, maar ook van goede kwaliteit. Alle artikelen zijn zorgvuldig gecontroleerd en schoongemaakt, en met elk item dat je bij ons koopt ondersteun je één van de grootste sociale ondernemingen van Nederland.

Duurzaamheid en klantvriendelijkheid staan bij ons voorop. In de frisse winkel loop je door de thema-eilanden vol creatieve opstellingen met de mooiste tweedehands spullen. Ben je op zoek naar leuke kleding, een vintage tafel, een uniek boek, kinderspeelgoed of wil je je laten verrassen? Bij kringloop Het Goed Tiel is straks geen dag hetzelfde en vind je altijd iets speciaals!

Kom bij ons werken
Voor de vestiging in Tiel zijn we op zoek naar enthousiast team, zoals een teamleider, chauffeurs, allround medewerkers, vrijwilligers en stagiaires. Meer weten? Bekijk hier de vacatures.

 

Voorzieningen

– Kringloopwarenhuis (vanaf 5 september)
– Inleverpunt voor herbruikbare spullen (vanaf 8 juli)
– Ophaalservice (vanaf 8 juli)

Adres & contactgegevens
Buitenbulkweg 6, 4005 LA Tiel, Nederland
Parkeren: Gratis
Bel de winkel: 0344-229720
Verstuur een bericht: contactformulier
Volg ons op

Assortiment

Bij Het Goed vind je goede tweedehands spullen voor een fractie van de nieuwprijs. Kom lekker snuffelen tussen de verschillende afdelingen: van leuke tweedehands kleding tot tweedehands meubels en woonaccessoires, van zeldzame LP’s en een enorme collectie tweedehands boeken tot tweedehands speelgoed en puzzels. Maar ook elektronica zoals dvd-spelers, tv’s en huishoudelijke artikelen zoals refurbished wasmachines en wasdrogers vind je in ons kringloopwarenhuis.

  • Kleding: dames, heren & kinderkleding
  • Boeken: romans, non-fictie, strips & Engelstalig
  • Woonaccessoires: deco, lampen, vazen, spiegels & tapijten
  • Meubels: stoelen, banken, tafels, kasten & dressoirs
  • Servies & keukengerei
  • Speelgoed, puzzels & spelletjes
  • Muziek, films & videogames
  • (Refurbished) witgoed: wasmachines, drogers & koelkasten
  • Elektronica: versterkers, DVD spelers, televisies, etc.
  • Hobby & vrije tijd

Vraag & antwoord

Staat jouw vraag of antwoord er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Spullen doneren

Heb je spullen over? Doneer ze vanaf 8 juli aan Het Goed!

Doneer je herbruikbare spullen aan Het Goed. Met onze handige ophaalservice en inboedelservice is alles perfect geregeld. Je kunt je herbruikbare spullen natuurlijk ook zelf langs brengen bij ons inleverpunt. Met elk item dat je doneert ondersteun je onze sociale onderneming en verminder je de afvalberg. Bij Het Goed willen we dat iedereen het goed maakt, daarom investeren we in personeel en de begeleiding van onze medewerkers. Dat maakt Het Goed tot één van de grootste sociale ondernemingen van Nederland.

Je bent welkom bij Het Goed

Wij bieden passend werk aan mensen die wat extra hulp kunnen gebruiken. In onze kringloopwarenhuizen kan jij weer ervaring opdoen. Hierdoor ontstaat een grotere kans om een baan te vinden bij een regulier bedrijf. Door onze speciale begeleidingsmethode heeft Het Goed de hoogste PSO-certificering ontvangen.

Bekijk alle vacatures