Kringloopwinkel & inleverpunt voor herbruikbare spullen

Het Goed in Boxtel

image-shape

Openingstijden

Winkel openSpullen inleverenInleveren
Maandag09:00 - 18:0009:00 - 17:00
Dinsdag09:00 - 18:0009:00 - 17:00
Woensdag09:00 - 18:0009:00 - 17:00
Donderdag09:00 - 18:0009:00 - 17:00
Vrijdag09:00 - 18:0009:00 - 17:00
Zaterdag09:00 - 17:0009:00 - 16:30
Zondag12:00 - 17:00gesloten
Over ons

Het Goed in Boxtel is een groot warenhuis van meer dan 1.500 m2 met een gevarieerd aanbod aan tweedehands spullen om gezellig tussen te snuffelen. De tweedehands artikelen in onze kringloopwinkel zijn niet alleen betaalbaar, maar ook van goede kwaliteit. Alle artikelen zijn zorgvuldig gecontroleerd en schoongemaakt, en met elk item dat je bij ons koopt ondersteun je één van de grootste sociale ondernemingen van Nederland.

Duurzaamheid en klantvriendelijkheid staan bij ons voorop. In de frisse winkel loop je door de thema-eilanden vol creatieve opstellingen met de mooiste tweedehands spullen. Ben je op zoek naar leuke kleding, een vintage tafel, een uniek boek, kinderspeelgoed of wil je je laten verrassen? Bij kringloop Het Goed Boxtel is geen dag hetzelfde en vind je altijd iets speciaals!

Voorzieningen

– Kringloopwarenhuis
– Inleverpunt voor herbruikbare spullen
– PostNL pakketpunt

Adres & contactgegevens
Industrieweg 6, 5281 RW Boxtel, Nederland
Parkeren: gratis op eigen terrein
Bel de winkel: 0411 - 67 13 00
Verstuur een bericht: contactformulier
Volg ons op

Een kijkje in de winkel

Assortiment

Bij Het Goed vind je goede tweedehands spullen voor een fractie van de nieuwprijs. Kom lekker snuffelen tussen de verschillende afdelingen: van leuke tweedehands kleding tot tweedehands meubels en woonaccessoires, van zeldzame LP’s en een enorme collectie tweedehands boeken tot tweedehands speelgoed en puzzels. Maar ook elektronica zoals dvd-spelers, tv’s en huishoudelijke artikelen zoals refurbished wasmachines en wasdrogers vind je in ons kringloopwarenhuis.

  • Kleding: dames, heren & kinderkleding
  • Boeken: romans, non-fictie, strips & Engelstalig
  • Woonaccessoires: deco, lampen, vazen, spiegels & tapijten
  • Meubels: stoelen, banken, tafels, kasten & dressoirs
  • Servies & keukengerei
  • Speelgoed, puzzels & spelletjes
  • Muziek, films & videogames
  • (Refurbished) witgoed: wasmachines, drogers & koelkasten
  • Elektronica: versterkers, DVD spelers, televisies, etc.
  • Hobby & vrije tijd

Vraag & antwoord

Staat jouw vraag of antwoord er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Spullen doneren

Heb je spullen over? Doneer ze aan Het Goed!

Doneer je herbruikbare spullen aan Het Goed. Met onze handige ophaalservice en inboedelservice is alles perfect geregeld. Je kunt je herbruikbare spullen natuurlijk ook zelf langs brengen bij ons inleverpunt. Met elk item dat je doneert ondersteun je onze sociale onderneming en verminder je de afvalberg. Bij Het Goed willen we dat iedereen het goed maakt, daarom investeren we in personeel en de begeleiding van onze medewerkers. Dat maakt Het Goed tot één van de grootste sociale ondernemingen van Nederland.

Je bent welkom bij Het Goed

Wij bieden passend werk aan mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. In onze kringloopwarenhuizen kan jij weer ervaring opdoen. Hierdoor ontstaat een grotere kans om een baan te vinden bij een regulier bedrijf. Door onze speciale begeleidingsmethode heeft Het Goed de hoogste PSO-certificering ontvangen.

Bekijk alle vacatures