Kledingruilfeest

Helaas afgelast, nieuwe datum volgt

Op zoek naar de leukste én duurzaamste manier om je garderobe te vernieuwen? Kom naar ons kledingruilfeest. Neem toffe kledingstukken of -accessoires mee die je graag voor andere items wilt ruilen. Maak zo jezelf én anderen blij. Zorgen wij voor koffie, thee en iets lekkers erbij.

Hoe werkt het?

Woensdag 25 maart kun je vanaf 18 uur in de deelnemende winkels je items inleveren. Voor elk item ontvang je 1 punt, waarmee je een ander kledingstuk, tas of accessoire kunt uitzoeken. Lukt dat niet met de ruilitems dan mag je ook kleding in onze winkel uitzoeken. Eén punt staat dan voor een bestedingsbedrag van 2,50 euro. Shop je voor een hoger bedrag dan je aan punten hebt, dan betaal je het verschil bij. Punten zijn alleen in te leveren tijdens het kledingruilfeest op 25 maart 2020. Bonnen over? Maak iemand anders blij. De kleding die overblijft, wordt eigendom van Het Goed en krijgt gegarandeerd een tweede leven.

Wat neem je mee?

· Minimaal drie items en maximaal acht.
· Alléén dameskleding, tassen en accessoires.
· Géén lingerie, panty’s, sokken, zwem- en sportkleding.
· Alles schoon en gewassen.
· Zonder gaten of vlekken.
· Niet gekrompen, verwassen en/of versleten.

Gratis entree

Heb je nog meer reden nodig om te komen? De entree is gratis en wij zorgen voor koffie, thee en iets lekkers erbij. Tof als jij er ook bij bent.

Deelnemende winkels

Assen, Eindhoven, Emmen, Enschede, Geldrop, Hoogeveen, Roden, Schiedam, Zaandam

Wil jij altijd als eerste op de hoogte blijven?
Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief.