Kringloopwarenhuis Het Goed in Nuenen geopend

Donderdag 5 september is onder veel belangstelling de nieuwe vestiging van Kringloopwarenhuis Het Goed geopend in Nuenen. Een prachtige eigentijdse en frisse winkel, waar gebruikte spullen een tweede leven krijgen en mensen passend werk wordt geboden.

Mensen (weer) aan het werk krijgen

Het Goed zet zich al jaren in voor de verbetering van werkgelegenheid voor mensen die aan de zijlijn zijn komen te staan.. Vanuit de filosofie dat iedereen zich nog kan ontplooien, gaat Het Goed in Nuenen ook dagbesteding bieden aan mensen die vanwege hun beperkingen nu nog in een isolement zitten. Behalve volwassenen met een afstand tot de arbeidsmarkt wordt ook ruimte geboden aan scholieren van twee Eindhovense ROC’s (Summa en Ster). Leerlingen van bijvoorbeeld opleidingen zorg, retail, en logistiek kunnen in het kringloopwarenhuis werkervaring opdoen.

Iedere dag anders

Nuenen krijgt hiermee een nieuw en inspirerend kringloopwarenhuis. De winkel is overzichtelijk, de producten zijn mooi op kleur gepresenteerd en er is een gezellige koffiehoek GoedvanSmaak. Twee weken voor de opening is gestart met de aanname van herbruikbare spullen; prachtige spullen zijn al door de inwoners van Nuenen gebracht. En dat is de aantrekkingskracht van het kringloopshoppen: door de dagelijkse aanvoer van nieuwe spullen is de winkel iedere dag anders en worden de klanten altijd verrast.

Kortom een eigentijds warenhuis om te shoppen, maar ook om te ontmoeten. Een sociale ontmoetingsplek waar klanten kopen met een goed gevoel.

 

Een sfeerimpressie

Wil jij altijd als eerste op de hoogte blijven?
Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief.