Vandaag zijn wij gesloten Middenbaan Noord 43, 3191 EM Hoogvliet   (010) 742 07 72
Voor ophaal afspraken graag bellen met (010) 460 25 99

Openingstijden winkel

Maandag
13.00 - 17.30 uur
Dinsdag 9.30 - 17.30 uur
Woensdag 9.30 - 17.30 uur
Donderdag 9.30 - 17.30 uur
Vrijdag 9.30 - 17.30 uur
Zaterdag 12.00 - 16.00 uur
Zondag gesloten

Ontvangst goederen

Maandag13.00 - 17.30 uur
Dinsdag9.30 - 17.30 uur
Woensdag9.30 - 17.30 uur
Donderdag9.30 - 17.30 uur
Vrijdag9.30 - 17.30 uur
Zaterdag12.00 - 16.00 uur
Zondaggesloten

Meer informatie over Het Goed Hoogvliet

Wat je moet weten over Het Goed Hoogvliet

Waar maak je ons blij mee

Je maakt ons en een ander blij met spullen die nog heel goed gebruikt kunnen worden. Jij bent op iets uitgekeken, maar voor een ander is het weer helemaal nieuw.

Lees meer

Waar maak je ons blij mee

Je maakt ons en een ander blij met spullen die nog heel goed gebruikt kunnen worden. Jij bent op iets uitgekeken, maar voor een ander is het weer helemaal nieuw. Hergebruik is de manier om zuiniger om te gaan met de wereld waarin we leven.

Maar met welke spullen maak je ons blij?

Je maakt ons blij met onder andere:

  • Kleding, schoenen, tassen

Voor alle producten geldt dat ze netjes, schoon en heel moeten zijn.

Grotere huisraad, maar ook boeken en woonaccessoires kun je beter langsbrengen ben Het Goed Vlaardingen aan de Heliniumweg 8, 3133 AX Vlaardingen (010) 460 25 99.

Spullen langsbrengen

Kleding en accessoires waarvan het jammer is om ze weg te gooien, kunnen vaak nog worden hergebruikt. Je maakt er iemand anders blij mee.

Lees meer

Spullen langsbrengen

Kleding en accessoires waarvan het jammer is om ze weg te gooien, kunnen vaak nog worden hergebruikt. Je maakt er iemand anders blij mee. Wil je ze snel kwijt, dan kun je jouw spullen langsbrengen bij onze winkel.

Gebruik de Goedbox

Kom je jouw spullen zelf brengen, gebruik dan onze Goedbox. Hiervoor betaal je eenmalig € 1. Dit is een soort statiegeld: iedere keer dat je spullen brengt, ontvang je gratis een nieuwe Goedbox. Je koopt ze in de winkel van Het Goed. De Goedbox kun je thuis klaarzetten om alvast spullen in te verzamelen.

Spullen brengen
Bij ons kun je de spullen afgeven in de winkel, wij hebben geen achteringang.

Wanneer je spullen langsbrengt, ontvang je van ons een leuke attentie. En lever je een volle Goedbox in, dan ontvang je gratis een nieuwe Goedbox.

Ophaalservice

Je hebt ze vast: spullen die je niet meer gebruikt. En eigenlijk staan ze altijd in de weg. Maar, hoe kom je er van af? Schakel Het Goed in!

Lees meer

Ophaalservice

Je hebt ze vast: spullen die je niet meer gebruikt. En eigenlijk staan ze altijd in de weg. Maar, hoe kom je er van af? Schakel Het Goed in! Wij zijn namelijk heel blij met jouw gebruikte spullen. Als je in de buurt van onze vestiging woont, halen onze collega’s van Het Goed uit Vlaardingen jouw gebruikte spullen GRATIS bij je op. Wel zo makkelijk.

Woon je niet direct in de buurt bij een winkel van Het Goed, dan zou het kunnen zijn dat we op jouw postcode (nog) niet ophalen. Je kunt bij twijfel contact opnemen met ons via telefoonnummer (010) 460 25 99. Bel je met ons, kies dan optie 1 voor het maken van een ophaalafspraak. Ook als je probeert een online afspraak te maken, kan je de postcode toets doen. Dat kan snel via deze link: https://www.hetgoed.nl/ophaalformulier-spullen-ophalen/

Onze lokale partners & samenwerkingen

Om onze doelen te bereiken, werken we samen met partners. Bij Goed Gekleed werken cliënten van Pameijer (zorg organisatie), in de winkel en achter de schermen.

Lees meer

Onze lokale partners & samenwerkingen

Bij Goed Gekleed werken cliënten van Pameijer (zorg organisatie), in de winkel en achter de schermen (een soort dagbesteding voor mensen met een veelal verstandelijke beperking). Zij worden begeleidt door medewerkers van Pameijer, onze partner in Hoogvliet en vrijwilligers.

Bereikbaarheid en parkeren bij ons

Onze winkel is prima te bereiken met zowel de auto, de fiets en het openbaar vervoer.
De bus stopt bijna voor onze deur.

Lees meer

Bereikbaarheid en parkeren bij ons

Onze winkel is prima te bereiken met zowel de auto, de fiets als met het openbaar vervoer. De bus stopt bijna voor onze deur.

Ben je van plan met je auto te komen? We hebben voldoende parkeerplaatsen.

Het Goed Hoogvliet
en de mensen erachter

Lees meer
winkelmedewerkster

Kim Dijkstra

‘In onze winkels kun je heerlijk en ongestoord rondstruinen. Heb je hulp nodig? Dan staan we uiteraard voor je klaar, zodat jij snel vindt wat je zoekt.’

medewerker ontvangst gunners

Thijs de Jong

‘Wij zijn heel blij met alle gebruikte spullen die ons door mensen worden gegund. Het is goed voor het milieu. En we maken er heel veel mensen blij mee.’