Heb jij spullen die je niet meer nodig hebt? Wij zijn er blij mee.

Maak een ophaalafspraak

Green Friday beweging groeit

Kringloopwarenhuis Het Goed staat vrijdag 25 november weer geheel in het teken van Green Friday. Met een tegendraadse insteek laat Het Goed in haar 31 kringloopwarenhuizen zien aan koopjesjagend Nederland dat het anders kan: leuk én voordelig shoppen – goed voor de klant en duurzamer voor de wereld. Voor een gemiddeld Nederlands huishouden geldt namelijk dat de aankopen van nieuwe spullen maar liefst een derde deel bedraagt van de totale CO2-uitstoot. Met Green Friday wil Het Goed vooral de positieve impact van tweedehands shoppen benadrukken. Want één kilogram hergebruik staat gelijk aan één kilogram CO2-besparing.

 

Ludieke Green Friday raad & win-actie

Om de klant bewust te maken van de CO2-besparing kan iedere klant op vrijdag 25 november meedoen aan een speciale winactie: ‘raad het gewicht van jouw gevulde winkelmandje’. Heb je het goed, dan neem je de inhoud gratis mee naar huis. Een mooie manier om de milieu-impact met klanten te delen en het is direct duidelijk hoeveel CO2-uitstoot is bespaard door tweedehands te shoppen. Dat is shoppen met een Goed gevoel.

 

Meer weten?

Klik hier

Voor de actievoorwaarden, klik hier

Klik hier

 

 

Actueel

Een goed verhaal

Goed doen geeft een goed gevoel en dat willen we graag met je delen! De dagelijkse inzet van ons allen levert prachtige en soms ook ontroerende verhalen op. Zo vertellen we inspirerende verhalen van medewerkers, vertellen klanten over hun aankopen en bijzondere vondsten en vertellen onze vrijwilligers en partners over hoe we samen werk maken van hergebruik. Veel leesplezier!

Samen zorgen we ervoor dat iets moois niet verloren gaat

Elke dag nieuwe spulletjes die we samen een tweede kans geven. Prachtige producten met een groot óf klein verhaal!

Kom bij ons werken

Kom jij bij ons werken?

Voor onze 30 kringloopwarenhuizen zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers. Is dit iets voor jou? Kijk gerust verder of kom langs bij één van onze winkels. Hier alvast een voorproefje.

Bekijk vacatures

Vind een winkel bij jou in de buurt

Vind een winkel bij jou in de buurt

Onze winkels

Wat we samen bereiken

Het streven naar een circulaire economie en inclusieve samenleving is relevanter dan ooit. Het Goed werkt dagelijks met plezier deze missie. Al 30 jaar!

Lees hier wat we hebben bereikt:

380
miljoen kg minder CO2-uitstoot door samen te werken
31
Het Goed kringloop- warenhuizen
1.429
blije medewerkers in de winkels
33
miljoen blije klanten
44
miljoen kg ingezamelde spullen