Heb jij spullen die je niet meer nodig hebt? Wij zijn er blij mee.

Ophaalafspraak maken

Het is weer lente!

De dagen worden steeds langer, de eerste knoppen aan de bomen zijn te vinden en de temperaturen worden steeds zachter. Dit kan maar één ding betekenen: de lente is weer in het land. 🌞

Krijg jij in het voorjaar ook altijd zo’n zin om de bezem eens grondig door het huis te halen? Het is immers een mooi moment om even goed te inventariseren. Welke spullen gebruik je graag? En welke spullen staan al langere tijd in een donkere hoek te verstoffen?

Kijk eerst of je je opgeruimde spullen een 2e leven kunt geven. Vaak is dit het geval! Breng deze naar het dichtstbijzijnde kringloopwarenhuis van Het Goed – of plan online een ophaalafspraak in als het grote meubels betreft. Je interieur wat opleuken? Snuffel dan eens in onze winkels rond, want we ontvangen dagelijks waanzinnige spullen.

Actueel

Een goed verhaal

Goed doen geeft een goed gevoel en dat willen we graag met je delen! De dagelijkse inzet van ons allen levert prachtige en soms ook ontroerende verhalen op. Zo vertellen we inspirerende verhalen van medewerkers, vertellen klanten over hun aankopen en bijzondere vondsten en vertellen onze vrijwilligers en partners over hoe we samen werk maken van hergebruik. Veel leesplezier!

Wat we samen bereiken

Het streven naar een circulaire economie en inclusieve samenleving is relevanter dan ooit. Het Goed werkt dagelijks met plezier aan deze missie. Al 30 jaar!

Lees hier wat we hebben bereikt:

380
miljoen kg minder CO2-uitstoot door samen te werken
31
Het Goed kringloop- warenhuizen
1.700
blije medewerkers in de winkels
33
miljoen blije klanten
44
miljoen kg ingezamelde spullen

Samen zorgen we ervoor dat iets moois niet verloren gaat

Elke dag nieuwe spulletjes die we samen een tweede kans geven. Prachtige producten met een groot óf klein verhaal!

Kom bij ons werken

Kom jij bij ons werken?

Voor onze 30 kringloopwarenhuizen zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers. Is dit iets voor jou? Kijk gerust verder of kom langs bij één van onze winkels. Hier alvast een voorproefje.

Bekijk vacatures

Vind een winkel bij jou in de buurt

Vind een winkel bij jou in de buurt

Onze winkels