Vandaag open van 9.30 tot 18.00 uur Industrieweg 54 (toets 50 bij navigatie), 6541 TW Nijmegen   (024) 645 69 04

Openingstijden winkel

Maandag
9.30 - 18:00 uur
Dinsdag 9.30 - 18.00 uur
Woensdag 9.30 - 18.00 uur
Donderdag 9:30 - 18:00 uur
Vrijdag 9.30 - 18:00 uur
Zaterdag 9.30 - 17.00 uur
Zondag gesloten

Ontvangst goederen

Maandag9:30 - 17.30 uur
Dinsdag9.30 - 17.30 uur
Woensdag9.00 - 17.30 uur
Donderdag9.30 - 17.30 uur
Vrijdag9.30 - 17.30 uur
Zaterdag9.30- 16:30 uur
ZondagGesloten

Meer informatie over Het Goed Nijmegen

Wat je moet weten over Het Goed Nijmegen

We halen het bij je op

Gemak dient de mens. Woon je in de buurt van de vestiging? Dan halen we jouw gebruikte spullen kosteloos bij je op. Dat is wel zo prettig.

Lees meer

We halen het bij je op

Je hebt ze vast: spullen die je niet meer gebruikt. En eigenlijk staan ze altijd in de weg. Maar, hoe kom je er vanaf? Schakel Het Goed in! Wij zijn namelijk heel blij met jouw gebruikte spullen. Als je in de buurt van onze vestiging woont, halen wij jouw gebruikte spullen GRATIS bij je op. Wel zo makkelijk.

Woon je niet direct in de buurt bij een winkel van Het Goed, dan zou het kunnen zijn dat we op jouw postcode (nog) niet ophalen. Je kunt bij twijfel contact opnemen met ons. Bel je met ons, kies dan optie 1 voor het maken van een ophaalafspraak. Ook als je probeert een online afspraak te maken, kan je de postcode toets doen.  Dat kan snel via deze link: https://www.hetgoed.nl/ophaalformulier-spullen-ophalen/

Je kunt spullen langsbrengen

Spullen waarvan het jammer is om ze weg te gooien, kunnen vaak nog worden hergebruikt. Je maakt er iemand anders blij mee. Doe ze in de Goedbox, en breng ze langs

Lees meer

Je kunt spullen langsbrengen

Spullen waarvan het jammer is om ze weg te gooien, kunnen vaak nog worden hergebruikt. Je maakt er iemand anders blij mee. Wil je ze snel kwijt, dan kun je jouw spullen langsbrengen bij onze winkel.

Breng je spullen?

Kom je jouw spullen zelf brengen,  je mag het in een tas of  doos aanleveren. Ook kun je gebruik maken van onze Het Goedbox. Hiervoor betaal je eenmalig € 1. Dit is een soort statiegeld: iedere keer dat je spullen brengt, ontvang je gratis een nieuwe Goedbox. Je koopt ze in de winkel van Het Goed. De Goedbox kun je thuis klaarzetten om alvast spullen in te verzamelen.

 

Wanneer je spullen langsbrengt, ontvang je van ons een leuke attentie, bijvoorbeeld een koffiebon of een kortingsbon. Die kun je besteden in onze winkel. En lever je een volle Goedbox in, dan ontvang je gratis een nieuwe Goedbox.

Waar maak je ons blij mee

Je maakt ons en een ander blij met spullen die nog heel goed gebruikt kunnen worden. Hergebruik is de manier om zuiniger om te gaan met de wereld waarin we leven.

Lees meer

Waar maak je ons blij mee

Wat kun je nog meer bij ons inleveren?

 • Frituurvet, plantaardige olie
 • Inktcardridges
 • Batterijen

 

Welke spullen kun je niet inleveren

Met heel veel spullen zijn we blij, maar sommige spullen zijn helaas niet geschikt. Deze spullen kun je het best inleveren bij de Milieustraat in je gemeente.

Lees meer

Welke spullen kun je niet inleveren

Met heel veel spullen zijn we blij, maar sommige spullen zijn helaas niet geschikt. Deze spullen kun je inleveren bij de Milieustraat bij je gemeente.

Niet geschikt voor hergebruikt zijn:

 • Klein chemisch afval, gevaarlijke stoffen
 • Grofvuil
 • CFK-houdende koelapparatuur
 • Meubels die kapot zijn

Twijfel je of we jouw gebruikte spullen kunnen innemen? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers geven je graag informatie wat wel en niet geschikt is om in te leveren.

Waar vind je onze textielcontainers

Helaas hebben we geen textielcontainers, maar je kunt je textiel inleveren bij ons in de winkel aan de industrieweg.

Lees meer

Waar vind je onze textielcontainers

In Nijmegen hebben geen textielcontainers. Wel hebben we twee afleverpunten op de milieustraten van de DAR waar je je gebruikte spullen kunt langsbrengen. Hieronder vind je de adressen en openingstijden. De openingstijden zijn per 1-1-2017 gewijzigd. Zie www.dar.nl

 • Milieustraat Bijsterhuizen, Wijchen (open op maandag, woensdag en vrijdag, van 9.00 tot 17.00 uur en zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Op dinsdag en donderdag is deze milieustraat gesloten.
 • Milieustraat Kanaalstraat 401, Nijmegen (open op maandag t/m vrijdag, van 9.00 tot 17.00 uur en zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Kanaalstraat 401 te Nijmegen.

Onze lokale partners & samenwerkingen

Om onze doelen te bereiken, werken we samen met partners. Dat kunnen gemeenten zijn, maar ook instellingen, scholen en werkbedrijven.

Lees meer

Onze lokale partners & samenwerkingen

Wij maken vpso_logoeel werk van werkgelegenheid. In onze winkels en textielsorteercentra is veel werk te doen en daar hebben we veel medewerkers voor nodig. Een deel van onze medewerkers heeft een achterstand tot de arbeidsmarkt. In onze winkels kunnen deze medewerkers wennen aan weer aan het werk te zijn. Zij krijgen extra begeleiding volgens een speciale methode waarvoor we de hoogste PSO certificering hebben ontvangen. Hiervoor werken wij samen met lokale partners. Dat kunnen gemeenten zijn, maar ook instellingen, scholen en werkbedrijven. Met veel van onze partners werken we al heel lang samen.

Onze lokale partners & samenwerkingen

Om onze doelen te bereiken, werken we samen met lokale partners. Met veel van onze partners werken we al heel lang samen. Dit zijn onze lokale partners:

 • Driestroom (deze organisatie biedt zorg en ondersteuning aan mensen met en zonder handicap)
 • Stijlvol solliciteren
 • DAR
 • Werkbedrijf
 • Diverse scholen waaronder Helicon, ROC, Rijnijssel

 

 

 

Werk met ons samen

Wij staan altijd open voor duurzame samenwerkingen. Ook werken we graag mee aan creatieve projecten.

Lees meer

Werk met ons samen

Wij staan altijd open voor duurzame samenwerkingen. Ook werken we graag mee aan creatieve projecten. Heb jij een duurzaam bedrijf, een maatschappelijk verantwoordelijke organisatie of ben je een creatieve ondernemer? En heb je een idee dat je graag wilt bespreken? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op onze contactpagina. Wij nemen dan zo snel als mogelijk contact met je op om te kijken naar een passende samenwerkingsvorm.

Bereikbaarheid en parkeren bij ons

Ons kringloopwarenhuis is prima te bereiken met de fiets en het openbaar vervoer.

Lees meer

Bereikbaarheid en parkeren bij ons

Het Goed Nijmegen ligt aan Route S102, ga op rotonde Industrieplein richting centrum. Het nieuwe adres is Industrieweg 50. Er is volop GRATIS parkeergelegenheid!
Ook met de bus zijn wij bereikbaar. Met stadsbus lijn 5 richting Beuningen of lijn 85-89 richting Druten.

Het Goed Nijmegen
en de mensen erachter

Lees meer
winkelmedewerkster

Kim Dijkstra

‘In onze winkels kun je heerlijk en ongestoord rondstruinen. Heb je hulp nodig? Dan staan we uiteraard voor je klaar, zodat jij snel vindt wat je zoekt.’

medewerker ontvangst gunners

Thijs de Jong

‘Wij zijn heel blij met alle gebruikte spullen die ons door mensen worden gegund. Het is goed voor het milieu. En we maken er heel veel mensen blij mee.’