Het Goed Rotterdam Hoogvliet opent haar deuren

Wat een mooi moment. De laatste in de reeks Piekfijn winkels, die aan de Middenbaan,  heeft  haar deuren geopend onder de nieuwe naam Het Goed Rotterdam Hoogvliet. Vanwege alle beperkende RIVM maatregelen was er geen grootse opening, maar er waren wel hartelijke woorden van Willem van Rijn, directeur van Het Goed, voor alle medewerkers van Het Goed Rotterdam Hoogvliet.

Eigentijds kringloopwarenhuis
Er is de afgelopen periode hard en met veel plezier gewerkt om deze winkel ook die frisse en eigentijdse uitstraling van Het Goed te geven. De winkel heeft daarmee heel wat veranderingen ondergaan en dat is niet alleen aan de buitenkant zichtbaar. Het kringloopwarenhuis is uitnodigend; het is van binnen licht, overzichtelijk en het aanbod is ruimer en mooier geworden. Met dit derde kringloopwarenhuis in Rotterdam hoopt Het Goed  inwoners in de regio Rotterdam te inspireren om (vaker) tweedehands te gaan winkelen. Voor elk wat wils. En mocht je hier nou niet de juiste kleding vinden, aan de overkant bevindt zich Goed Gekleed. Bij Goed Gekleed ook onderdeel van Het Goed verkopen ze alleen maar kleding voor dames, heren en kinderen. Dus wat je ook zoekt, in Hoogvliet zit je altijd goed!

Kom de komende dagen gerust eens langs. Maak kennis met ons team en snuffel rond in deze prachtige vernieuwde winkel. We vinden veilig winkelen belangrijk en houden ons aan de geldende RIVM richtlijnen, dus de mondkapjes plicht geldt ook in onze winkel.

Wij wensen de collega’s heel veel succes en vooral veel werkplezier bij Het Goed.

Hieronder een mooie sfeerimpressie van de nieuwe winkel.

kleding dames

woonaccessoires

platen en cd's

boeken

meubels

winkel overzicht

Wil jij altijd als eerste op de hoogte blijven?
Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief.