Het Goed Rotterdam geopend

Woensdag 9 september jl. is onder veel belangstelling, en op gepaste afstand, de nieuwe vestiging van Kringloopwarenhuis Het Goed geopend in het centrum van Rotterdam. Een prachtige frisse winkel aan de Mariniersweg 255. Met de opening van dit eigentijdse warenhuis, komt een definitief einde aan de kringloopactiviteiten van Piekfijn in regio Rotterdam.

Feestelijke opening
Er waren hartelijke woorden van wethouder Bert Wijbenga en Het Goed directeur Willem van Rijn. Hierbij werd benadrukt dat hiermee een mooie stap is gezet om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van Rotterdam als circulaire stad. Alle medewerkers van Piekfijn zijn overgenomen door Het Goed en hebben afgelopen maanden al kennis gemaakt met de nieuwe werkwijze. Medewerker Dick vertelde over deze transformatieperiode en vatte zijn ervaringen indrukwekkend samen met de woorden “Het is goed met Het Goed”.

Na de opening konden bezoekers, met inachtneming van de RIVM-maatregelen, een kijkje te nemen in de compleet verbouwde winkel.

Eigentijds kringloopwarenhuis
De winkel heeft een ware metamorfose ondergaan en dat is niet alleen aan de buitenkant zichtbaar. Het kringloopwarenhuis is uitnodigend; het is van binnen licht, overzichtelijk en het aanbod is ruimer en mooier geworden. Het Goed wil met het openen van dit frisse warenhuis de inwoners in de regio Rotterdam inspireren om (vaker) tweedehands te gaan winkelen. Shoppen van gebruikte spullen is niet alleen leuk, verrassend en elke dag anders, maar ook goed voor het milieu. Kortom, winkelen met een goed gevoel.

Hieronder een kleine impressie van de nieuwe winkel.

herenkleding

dameskleding

kinderkleding

witgoed

fietsen

woonaccessoires

Keukenspullen

LP's

Boeken