Rotterdam maakt Het Goed

Het Goed opent eerste vestiging op Mariniersweg

Op 9 september a.s. opent Kringloopwarenhuis Het Goed haar deuren van de eerste vestiging onder haar naam in Rotterdam aan de Mariniersweg 255 in het voormalige pand van Piekfijn. Dit is de eerste stap na de overname die per 1 september j.l. is gerealiseerd. Hiermee komt een definitief einde aan de kringloopactiviteiten van Piekfijn in de gemeente Rotterdam en gaan alle winkels van Piekfijn verder onder de vlag van Kringloopwarenhuis Het Goed.

Feestelijke opening 9 september
Het vernieuwde pand wordt woensdag 9 september om 11.30 uur feestelijk geopend in aanwezigheid van wethouder Bert Wijbenga, Het Goed directeur Willem van Rijn en regionaal bedrijfsleider Rinus Trommelen. Inwoners van Rotterdam zijn van harte welkom om, met inachtneming van de RIVM-maatregelen, een kijkje te nemen in de compleet verbouwde winkel.

Eigentijds kringloopwarenhuis
Alle medewerkers van Piekfijn hebben al enkele maanden kunnen wennen aan de werkwijze van Het Goed. Achter de schermen is hard gewerkt en wordt uitgekeken naar het dragen van het paarse shirt. De Piekfijn medewerkers blijven allemaal werkzaam voor Het Goed en werken met plezier in de nieuwe opzet. Ook de klanten hebben de afgelopen maanden al enige veranderingen ervaren. De winkel is overzichtelijker en het aanbod is mooier geworden. Het Goed wil Rotterdam met het openen van de winkel laten zien dat zij het meest frisse en eigentijdse kringloopwarenhuis is van Nederland.

Doneren van goederen
Inwwners van Rotterdam die herbruikbare spullen graag een tweede leven willen geven, kunnen deze spullen bij alle vestigingen van Het Goed doneren bij de daarbij bestemde achterdeur. Ook is het mogelijk om een gratis ophaalafspraak te maken via de website www.hetgoed.nl. Ook de nabijgelegen milieuparken zijn gekoppeld aan de vestigingen van Het Goed, waar inwoners van Rotterdam herbruikbare spullen in de daarvoor bestemde containers kunnen plaatsen.

Rotterdam maakt Het Goed
Naast de reeds bestaande vestigingen in Vlaardingen, Schiedam en Hoogvliet, zal de kringlooporganisatie verder groeien in de regio Rotterdam. Hiermee maakt Het Goed, in samenwerking met haar partners, haar circulaire en inclusieve ambities waar. Na de verbouwing van de winkel aan de Mariniersweg zal de naam Het Goed op korte termijn ook op de andere locaties van Piekfijn verschijnen.

 

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws, volg dan de Facebookpagina van @hetgoedrotterdamcentrum
Ook als op de hoogte wilt blijven van de verbouwing en het andere nieuws rond de opening van de winkel op 9 september aanstaande.