Het Goed Rotterdam Charlois opent haar deuren

Wat een mooi moment. De voormalig Piekfijn winkel aan de Wolphaertsbocht 246 heeft 2 oktober jl. haar deuren geopend onder de nieuwe naam Het Goed Rotterdam Charlois. Het is daarmee de tweede aangepaste winkel van Het Goed in Rotterdam. Vanwege alle beperkende RIVM maatregelen was er geen grootse opening, maar er waren wel hartelijke woorden van Willem van Rijn, directeur van Het Goed, voor alle medewerkers van Het Goed Rotterdam Charlois en natuurlijk was er taart. Zie ze stralen in hun prachtige paarse werkkleding en in hun helemaal opgefriste winkel.

Eigentijds kringloopwarenhuis
De winkel heeft heel wat veranderingen ondergaan en dat is niet alleen aan de buitenkant zichtbaar. Het kringloopwarenhuis is uitnodigend; het is van binnen licht, overzichtelijk en het aanbod is ruimer en mooier geworden. Het Goed wil met het openen van dit tweede warenhuis de inwoners in de regio Rotterdam inspireren om (vaker) tweedehands te gaan winkelen. Shoppen van gebruikte spullen is niet alleen leuk, verrassend en elke dag anders, maar ook goed voor het milieu. Kortom, winkelen met een goed gevoel.

Kom de komende dagen gerust langs. We vinden veilig winkelen belangrijk en houden ons aan de geldende RIVM richtlijnen. Kom een kijkje nemen, maak kennis met ons team en  snuffel rond in deze prachtige nieuwe winkel.

Wij wensen de collega’s heel veel succes en vooral veel werkplezier bij Het Goed.

Hieronder een mooie sfeerimpressie van de nieuwe winkel.

kleding dames

kleding dames

kleding kinderen

boeken

meubels

woonaccessoires

Wil jij altijd als eerste op de hoogte blijven?
Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief.