Vandaag open van 9.00 tot 18.00 uur Harderwijkerstraat 25, 7418 BA Deventer   (0570) 62 49 64

Ontdek ons aanbod in Het Goed Deventer Bekijk alle producten

 • Galajurken (Deventer)

  € 8,95

  Ben jij al klaar voor de kerst…

  Galajurken nu verkrijgbaar vanaf 8,95

 • Sculptuur van Rob Cerneüs (verkocht) (Deventer)

  € 65,-

  Fraaie sculptuur van Rob Cerneüs (gesigneerd) €65,00

 • Decoratieve fles (Deventer)

  € 2,95

  Leuke decoratieve fles €2,95

Openingstijden winkel

Maandag
9.00 - 18.00 uur
Dinsdag 9.00 - 18.00 uur
Woensdag 9.00 - 18.00 uur
Donderdag 9.00 - 18.00 uur
Vrijdag 9.00 - 18.00 uur
Zaterdag 9.00 - 17.30 uur
Zondag 11.00 - 16.00 uur

Ontvangst goederen

Maandag9.00 - 17.30 uur
Dinsdag9.00 - 17.30 uur
Woensdag9.00 - 17.30 uur
Donderdag9.00 - 17.30 uur
Vrijdag9.00 - 17.30 uur
Zaterdag9.00 - 17.00 uur
ZondagGesloten

Meer informatie over Het Goed Deventer

Wat je moet weten over Het Goed Deventer

Ophaalservice

Woon je in de buurt van een vestiging van Het Goed en heb je spullen die je niet meer gebruikt? De Ophaalservice van kringloopwarenhuis Het Goed staat gratis voor je klaar. Goed geregeld!

Lees meer

Ophaalservice

Woon je in de buurt van een vestiging van Het Goed en heb je spullen die je niet meer gebruikt? Laat dan je tweedehands meubels en gebruikte spullen gratis ophalen. Wij zijn namelijk heel blij met jouw gebruikte spullen. De Ophaalservice van kringloopwarenhuis Het Goed staat gratis voor je klaar. Goed geregeld!

Je hebt ze vast: spullen die je niet meer gebruikt. En eigenlijk staan ze altijd in de weg. Maar, hoe kom je er vanaf? We helpen je graag. Plan makkelijk en snel een ophaalafspraak bij een van onze vestigingen. Dat kan ook online. Als je belt, kies dan voor optie 1. Een afspraak plan je zelf met onze Afspraakplanner.

Gratis ophalen: opgeruimd staat netjes

Vaak is opruimen een hele klus. Vandaar dat we je graag helpen. Via onze vestigingen vinden jouw tweedehands meubels en gebruikte spullen dan vaak weer een nieuwe eigenaar.

Ook helpen jouw gebruikte spullen mensen weer aan het werk. Wij vinden dat iedereen een kans verdient op passend werk. In onze kringloopwarenhuizen kunnen mensen op een hele laagdrempelige manier weer werkervaring opdoen. Zo hebben zij een grotere kans om een baan te vinden bij een regulier bedrijf. Door onze speciale begeleidingsmethode ontving Het Goed de hoogste PSO-certificering. Dat houdt in dat we in Nederland tot de koplopers behoren op het gebied van sociaal ondernemen.

Zeg nou zelf, dat is toch een fijn idee? En goed voor het milieu, want hergebruik van tweedehands meubels en gebruikte spullen is heel duurzaam.

Gratis ophalen op jouw adres? Doe de postcodecheck

Woon je in de buurt van een vestiging van Het Goed, dan is de kans groot dat onze medewerkers ook bij jou spullen gratis ophalen. Wil je zeker weten of jouw postadres hiervoor in aanmerking komt, doe dan onze postcodecheck. Dat kan je doen door in de afsprakenmodule je postcode in te voeren. Hoort jouw postcode tot het ophaalgebied, dan kan je de ophaalafspraak verder invoeren. Je ziet dan dus direct wat wij voor je kunnen betekenen. Reageert de module niet goed op de invoer van je postcode, dan valt jouw postcode daar buiten. Het is dan helaas niet mogelijk een ophaalafspraak met ons te maken.

Boek je ophaalafspraak online

Wil je dat wij je tweedehands meubels of gebruikte spullen gratis ophalen? Je boekt nu je ophaalafspraak snel en eenvoudig online met onze afsprakenplanner. In slechts twee stappen heb je je afspraak gemaakt. Zo vul je je adresgegevens in en geef je op welke spullen je wilt laten ophalen. Vervolgens kies je een datum en dagdeel. Je afspraak is dan ingepland. Je ontvangt van ons per mail een bevestiging.

Zo gemakkelijk geef je jouw gebruikte spullen een tweede leven. En een tweede leven voor je meubels of spullen is goed voor het milieu. Bovendien zijn de meubels of spullen waar jij op uitgekeken bent, voor anderen een vondst. Zo doe je een ander een groot plezier met de spullen die je weg doet. Hou er wel rekening mee dat we alleen goederen ophalen die al klaarstaan op de begane grond. We beschikken helaas niet over de menskracht om spullen vanaf een verdieping te sjouwen.

 

Spullen langsbrengen

Weggooien is zonde en bewaren is geen optie. Je komt eigenlijk al opbergruimte tekort. Wij zijn er blij mee. Vaak zijn andere klanten op zoek naar spullen die jij over hebt. Goed geregeld!

Lees meer

Spullen langsbrengen

Maak een ander blij en kom je tweedehands spullen brengen

Je kent het wel. Soms heb je goede, bruikbare spullen over. Weggooien is zonde en bewaren is geen optie. Je komt eigenlijk al opbergruimte tekort. In dat geval kun je ons je tweedehands spullen brengen. Wij zijn er blij mee. Vaak zijn andere klanten op zoek naar spullen die jij over hebt. Goed geregeld!

Ook helpen jouw gebruikte spullen mensen weer aan het werk. Wij vinden dat iedereen een kans verdient op passend werk. In onze kringloopwarenhuizen kunnen mensen op een laagdrempelige manier weer werkervaring opdoen. Zij krijgen zo een grotere kans om een baan te vinden bij een regulier bedrijf. Door onze speciale begeleidingsmethode ontving Het Goed de hoogste PSO-certificering. Dat houdt in dat we in Nederland tot de koplopers behoren op het gebied van sociaal ondernemen.

Spullen brengen: gebruik de Goedbox

Kom je je spullen zelf brengen, maak dan gebruik van onze Goedbox. De Goedbox is een stevige en praktische doos waarin je eenvoudig je tweedehands spullen vervoert. Voor deze handige doos betaal je eenmalig € 1,- statiegeld. Je Goedbox zet je thuis klaar om spullen in te verzamelen. Wanneer je de Goedbox met spullen bij ons inlevert, krijg je van ons weer een nieuwe Goedbox retour.

Hergebruik is duurzaam

We zien het bij Het Goed iedere dag: bezoekers die met een grote glimlach onze vestigingen verlaten. Dolblij met een uniek artikel. Ooit vond iemand het zonde om dat artikel weg te gooien en werd het bij ons ingeleverd. Mooi toch, iemand blij maken met spullen waar jij op bent uitgekeken?

Hergebruik is ook duurzaam en om die reden goed voor het milieu. We hebben dan geen extra energie en grondstoffen nodig om nieuwe artikelen te maken. Ook bied je met de artikelen die je inlevert, andere mensen een kans op werk. Bij Het Goed leiden we mensen op die een kans nodig hebben op de arbeidsmarkt.

Kom gerust spullen brengen

Kom je spullen brengen, maak dan gebruik van onze aparte ingang bij de winkel. De route staat aangegeven in de bewegwijzering op het terrein. En let ook even op: de openingstijden van de ontvangstbalie kunnen soms iets afwijken van de openingstijden van de winkel.
Wanneer je spullen langsbrengt, ontvang je van ons een leuke attentie, bijvoorbeeld een koffiebon of een kortingsbon. Die kun je besteden in onze winkel. En lever je een volle Goedbox in, dan ontvang je een nieuwe Goedbox gratis.

Spullen brengen? Even checken!

Met heel veel spullen zijn we blij, maar sommige spullen zijn helaas niet geschikt om door te verkopen. Deze spullen kun je inleveren bij de Milieustraat van je gemeente. Niet geschikt voor hergebruik zijn:

 • Klein chemisch afval, gevaarlijke stoffen
 • Grofvuil
 • CFK-houdende koelapparatuur
 • Meubels die kapot zijn

Twijfel je of we jouw gebruikte spullen kunnen innemen? Neem dan even contact met ons op. Onze medewerkers informeren je graag over wat je wel en niet kunt inleveren.

Met deze spullen maak je ons blij

Je maakt ons en een ander blij met spullen die nog heel goed gebruikt kunnen worden. Hergebruik is dé manier om zuiniger om te gaan met de wereld waarin we leven. Met deze spullen maak je klanten blij en zijn we goed voor onze planeet:

 • Kleding, schoenen, tassen
 • Gordijnen en overig textiel
 • Meubels, lampen, woondecoratie en overige huisraad
 • Cd’s, lp’s en dvd’s
 • Speelgoed
 • Boeken
 • Elektronische apparaten
 • Fietsen
 • Bedden

Voor alle ingeleverde spullen geldt dat ze netjes, schoon en heel moeten zijn. Wat kun je nog meer bij ons kwijt?

 • Frituurvet, plantaardige olie
 • Inktcartridges
 • Telefoons
 • Metalen
 • Elektrische apparaten KAPOT

Let op: per winkel kunnen verschillen bestaan in welke materialen je wel en niet kwijt kunt. Controleer eerst jouw vestigingspagina.

Inboedelservice

Een inboedel opruimen is een zware klus. Naast het gesjouw met meubels komen er ook vaak emoties bij kijken. De medewerkers van onze Inboedelservice helpen je graag. Goed geregeld!

Lees meer

Inboedelservice

Een inboedel opruimen is een zware klus. Naast het gesjouw met meubels komen er ook vaak emoties bij kijken. En zo’n ontruiming komt altijd op een moment dat je agenda overvol zit. De medewerkers van onze Inboedelservice helpen je graag. Goed geregeld!

Een ruimte of compleet huis leeghalen? Wij helpen je daar graag mee. De medewerkers van kringloopwarenhuis Het Goed hebben veel ervaring met het ontruimen van een kamer, appartement of woning. Wij helpen je dan ook graag om deze klus te klaren. Onze medewerkers nemen op verzoek de inboedel mee. Daarbij kijken ze meteen welke spullen voor hergebruik in aanmerking komen. Dat is wel zo prettig.

Zo helpen we je bij een inboedel opruimen

Als je onze Inboedelservice belt, komt er altijd eerst een medewerker bij je langs om de goederen te inventariseren. Wij schakelen dan snel.
Wil je meer informatie over onze hulp bij het opruimen van de inboedel van een woning? Neem dan contact met ons op.

Zelf een woning leeg ruimen regelen?

Uiteraard staan we ook voor je klaar als je zelf een woningontruiming wilt regelen. Zo kun je bij veel van onze vestigingen een boedelbak lenen tegen een waarborgsom. Vraag onze medewerkers in de winkel naar onze Boedelbakservice.

En heb je na afloop nog spullen over die je niet meer kunt gebruiken? Daar zijn wij heel blij mee. Samen maken we werk van hergebruik.

 

Boedelbakservice

Haal je de ruimte of de woning liever zelf leeg? Ook dan staat Het Goed voor je klaar. Je kunt bij onze vestiging een aanhanger lenen. Informeer naar de mogelijkheden.

Lees meer

Boedelbakservice

Zelf je woning leegruimen

Een woning of appartement leegruimen is altijd een hele klus. Het Goed staat dan graag voor je klaar. Maak gebruik van onze Boedelbakservice en leen zo’n ruime boedelbak-aanhangwagen voor de prijs van een waarborgsom. Ook andere verhuisartikelen huur je gemakkelijk bij onze vestiging. Vraag vooraf wel even naar de beschikbaarheid, voorwaarden en kosten. Je kunt de boedelbak natuurlijk ook huren als je iets in de winkel hebt gekocht en naar huis wilt brengen. Zeker als je spullen te groot zijn voor de laadruimte. Dat is wel zo handig.

Spullen over?

En heb je na afloop nog spullen over die je niet meer kunt gebruiken? Daar zijn wij heel blij mee. Samen maken we werk van hergebruik.

Gebruik maken van deze handige service?

Informeer dan eerst bij een winkel bij jou in de buurt. Nog niet elke winkel beschikt over een boedelbakservice. Je kunt dit online checken op de vestigingspagina of je belt met een vestiging bij jou in de buurt! Uiteraard kun je ook informeren bij een van onze medewerkers in de winkel.

Goed om te weten

Kom je huren
1. Bij de kassa geef je aan dat je een aanhangwagen wilt huren.
2. Is deze beschikbaar, dan vul je een huurovereenkomst in en rekent de waarborgsom af.
3. Je krijgt de sleutel voor het slot mee en koppelt zelf de aanhangwagen aan de auto.

Kom je terugbrengen
1. Zet de aanhangwagen bij terugkomst weer op slot.
2. Bij de kassa wordt de huurovereenkomst afgerond.

Waar maak je ons blij mee

Je maakt ons en een ander blij met spullen die nog heel goed gebruikt kunnen worden. Hergebruik is de manier om zuiniger om te gaan met de wereld waarin we leven.

Lees meer

Waar maak je ons blij mee

Je maakt ons en een ander blij met spullen die nog heel goed gebruikt kunnen worden. Jij bent op iets uitgekeken, maar voor een ander is het weer helemaal nieuw. Hergebruik is de manier om zuiniger om te gaan met de wereld waarin we leven.

Maar met welke spullen maak je ons blij?

Dat zijn onder andere:

 • Kleding, schoenen, tassen
 • Gordijnen en overig textiel
 • Meubels, lampen, woondecoratie en overig huisraad
 • Cd’s, lp’s en dvd’s
 • Speelgoed
 • Boeken
 • Elektronische apparaten
 • Fietsen
 • Bedden

Voor alle producten geldt dat ze netjes, schoon en heel moeten zijn.

Wat kun je nog meer bij ons inleveren?

 • Frituurvet, plantaardige olie
 • Inktcartridges
 • Telefoons
 • Metalen
 • Elektrische apparaten KAPOT

Onze lokale partners & samenwerkingen

Om onze doelen te bereiken, werken we samen met partners. Dat kunnen gemeenten zijn, maar ook instellingen, scholen en werkbedrijven.

Lees meer

Onze lokale partners & samenwerkingen

Wij maken vpso_logoeel werk van werkgelegenheid. In onze winkels en textielsorteercentra is veel werk te doen en daar hebben we veel medewerkers voor nodig. Een deel van onze medewerkers heeft een achterstand tot de arbeidsmarkt. In onze winkels kunnen deze medewerkers wennen aan weer aan het werk te zijn. Zij krijgen extra begeleiding volgens een speciale methode waarvoor we de hoogste PSO certificering hebben ontvangen. Hiervoor werken wij samen met lokale partners. Dat kunnen gemeenten zijn, maar ook instellingen, scholen en werkbedrijven. Met veel van onze partners werken we al heel lang samen.

Wij staan altijd open voor duurzame samenwerkingen. Ook werken we graag mee aan creatieve projecten. Heb jij een duurzaam bedrijf, een maatschappelijk verantwoordelijke organisatie of ben je een creatieve ondernemer? En heb je een idee dat je graag wilt bespreken? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op onze contactpagina. Wij nemen dan zo snel als mogelijk contact met je op om te kijken naar een passende samenwerkingsvorm.

Erkend leer- & werkbedrijf

Wij zijn door het Kenniscentrum Handel beoordeeld als een erkend leer- & werkbedrijf voor BBL- en BOL-opleidingen.

Lees meer

Erkend leer- & werkbedrijf

Zoek jij een stageplek bij een erkend leerbedrijf? Neem dan contact met ons op. Wij zijn door het Kenniscentrum Handel beoordeeld als een erkend leer- & werkbedrijf voor BBL- en BOL-opleidingen.

Welke spullen kan je niet inleveren?

Niet alle spullen komen voor hergebruik in aanmerking. Twijfel je of we jouw gebruikte spullen kunnen innemen? Neem dan contact met ons op.

Lees meer

Welke spullen kan je niet inleveren?

Met heel veel spullen zijn we blij, maar sommige spullen zijn helaas niet geschikt. Spullen die niet geschikt zijn kun je langsbrengen of laten ophalen bij de speciale afval- & milieubedrijven van de gemeente waar je woont.

Woon je in Deventer, dan kun je terecht bij de milieustraat aan de Westfalenstraat. Je kunt deze spullen ook tegen betaling laten ophalen door Circulus: 0900-9552.

Woon je in Olst-Wijhe, dan kun je terecht bij de ROVA, Rijnlandstraat 2 in Zwolle of de ROVA, Heesweg 20A in Raalte. Je kunt deze spullen ook laten ophalen door ROVA: 038-4273777.

Niet geschikt voor hergebruik zijn:

 • Klein chemisch afval, gevaarlijke stoffen
 • Grofvuil
 • Meubels die kapot zijn

Twijfel je of we jouw gebruikte spullen kunnen innemen? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers geven je graag informatie wat wel en niet geschikt is om in te leveren.

BEST-tas Deventer

De BEST-tas is een stevige tas van gerecycled plastic waarin je Boeken, kleine Elektrische apparaten, Speelgoed en Textiel kunt doen.

Lees meer

BEST-tas Deventer

Bij onze winkel is een afhaalpunt voor de BEST-tas geopend. Wie een nieuwe BEST-tas wil, kan deze nu ook gratis bij de kringloopwinkel ophalen.

De BEST-tas is een stevige tas voor de recycling van Boeken, kleine Elektrische apparaten, Speelgoed en Textiel. De spullen mogen in goede of in slechte staat zijn. Sallcon zamelt de tassen huis-aan-huis in op dezelfde dag als het glas en/of oud papier.

Wat doen we met de inhoud van de tas
De inhoud van alle BEST-tassen wordt door onze medewerkers gesorteerd. Herbruikbare en verkoopbare spullen verkopen we in onze winkel. De overige, niet verkoopbare spullen gaan we recyclen. Overgebleven boeken gaan naar het oud papier, elektrische apparaten naar Wecycle Nederland en speelgoed naar gespecialiseerde recyclebedrijven van bijvoorbeeld harde kunststof.

Het doel is om te onderzoeken of en hoe de BEST-tas kan zorgen voor nog minder restafval en meer hergebruik. Ook wordt  er nieuwe werkgelegenheid gecreëerd bij de inzameling en sortering, in het bijzonder voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Gratis nieuwe tas
Wie een gevulde BEST-tas aan de weg heeft gezet, krijgt automatisch een nieuwe tas thuisgestuurd. De BEST-tassen worden zes keer per jaar verspreid. De eerstvolgende bezorgperiode is van 21 t/m 24 maart. Wie nog niet eerder heeft meegedaan of de tas kwijt is, kan gratis een tas aanvragen of ophalen. Aanvragen kan via www.circulus-berkel.nl of via het Servicenummer van Circulus-Berkel: 0900 9552. Ophalen kan nu dus gratis bij Het Goed.

Goed bezig, best makkelijk
Met de tas winnen we grondstoffen terug en verminderen we de hoeveelheid restafval. Dat is winst voor het milieu. Bovendien levert de inzameling en sortering sociale werkgelegenheid op. De BEST-tas is een initiatief van de gemeente Deventer, Circulus-Berkel en kringloopbedrijf Het Goed. Meer informatie leest u op www.circulus-berkel.nl.

Afvalvrij: help jij ons mee?
Het Goed Deventer werkt mee aan het project Afvalvrij.nl. Afvalvrij.nl is een initiatief van afvalinzamelaars Berkel Milieu en Circulus en de gemeenten Apeldoorn, Bronckhorst, Brummen, Deventer, Doesburg, Epe, Lochem en Zutphen. Samen streven wij naar een afvalloze samenleving in 2030. Dat klinkt moeilijk, maar valt in de praktijk best mee. Help jij ons mee?

Veruit het meeste ‘afval’ is te recyclen en hoort daarom niet in de grijze container thuis. Door zuiniger om te gaan met grondstoffen putten we onze aarde niet uit. Bovendien blijven waardevolle grondstoffen behouden. Afval scheiden en materialen hergebruiken, levert zo een belangrijke bijdrage aan de reductie van de CO2-uitstoot.

Het einddoel van afvalvrij.nl is 10 kilo afval per persoon per jaar. Nu varieert de hoeveelheid afval nog tussen de 195 en 269 kilo per inwoner per jaar. We hebben dus een flinke slag te slaan! Maar, volgens ons is het niet onmogelijk. Daarvoor hebben we wel jouw hulp nodig. De keuze hoe jij met nog prima te gebruiken producten omgaat, bepaalt immers of afval ontstaat. Gooi je het weg? Of zorg je ervoor dat het een tweede leven krijgt bij iemand anders thuis of als waardevolle grondstof voor nieuwe producten. Meer weten? Kijk op afvalvrij.nl.

Je hebt zin in een kopje koffie

Lunchcafé Goed van smaak.

Fairtrade koffie, biologisch brood
en gebak.

Lees meer

Je hebt zin in een kopje koffie

Lunchcafé Goed van smaak.

(H)eerlijke Fairtrade koffie … Biologisch brood en gebak.
Ook voor belegde broodjes,een uitsmijter of een lekkere tosti kun je terecht bij Goed van SMAAK
Laat je verrassen …

Bereikbaarheid en parkeren bij ons

Ons kringloopwarenhuis is prima te bereiken met zowel de auto, de fiets en het openbaar vervoer.

Lees meer

Bereikbaarheid en parkeren bij ons

Ons kringloopwarenhuis is prima te bereiken met zowel de auto, de fiets en het openbaar vervoer.

 • Via buslijn 81 – bushalte Industrieweg
 • Via buslijn 56 – bushalte Teugseplein

Ben je van plan veel langs te brengen of te kopen? Dan kun je prima met je auto komen. We hebben voldoende gratis parkeerplaatsen.

Je wilt spullen laten repareren

Elke 3de zaterdag van de maand
is er een Repair Café
van 10.00 tot 12.30 uur.

Lees meer

Je wilt spullen laten repareren

Algemene informatie

Deskundige vrijwilligers maken gratis of tegen een kleine vergoeding onder meer kapotte elektrische apparaten, meubels, kleding en fietsen. Repair Café wil graag dat haar bezoekers, naast dat ze blij worden van hun gelukte reparatie, ook gaan beseffen dat het zelf repareren van spullen waardevol, kostenbesparend en milieubewust is. Het Repair Café Deventer is gevestigd in Kringloopwinkel Het Goed in Deventer. Elke 3de zaterdag van de maand   van 10.00 tot 12.30 uur.

Website l Repair Café Deventer Twello

 

 

Het Goed Deventer
en de mensen erachter

Lees meer
winkelmedewerkster

Kim Dijkstra

‘In onze winkels kun je heerlijk en ongestoord rondstruinen. Heb je hulp nodig? Dan staan we uiteraard voor je klaar, zodat jij snel vindt wat je zoekt.’

medewerker ontvangst gunners

Thijs de Jong

‘Wij zijn heel blij met alle gebruikte spullen die ons door mensen worden gegund. Het is goed voor het milieu. En we maken er heel veel mensen blij mee.’