Vandaag open van 9.00 tot 18.00 uur Harderwijkerstraat 25, 7418 BA Deventer   (0570) 62 49 64

Ontdek ons aanbod in Het Goed Deventer Bekijk alle producten

 • rieten fauteuil (verkocht) (Deventer)

  € 12,95

  Leuke rieten fauteuil.

  Fauteuil, riet

 • Witte leren hoekbank (verkocht) (Deventer)

  € 220,-

  Zeer nette lederen hoekbank.

 • Vintage pendule (verkocht) (Deventer)

  € 22,50

  Leuke vintage pendule, deze wordt verkocht zonder garantie.

Openingstijden winkel

Maandag
9.00 - 18.00 uur
Dinsdag 9.00 - 18.00 uur
Woensdag 9.00 - 18.00 uur
Donderdag 9.00 - 18.00 uur
Vrijdag 9.00 - 18.00 uur
Zaterdag 9.00 - 17.00 uur
Zondag gesloten

Ontvangst goederen

Maandag9:00 - 17:30
Dinsdag9:00 - 17:30
Woensdag9:00 - 17:30
Donderdag9:00 - 17:30
Vrijdag9:00 - 17:30
Zaterdag9:00 - 16:30
Zondaggesloten

Meer informatie over Het Goed Deventer

Wat je moet weten over Het Goed Deventer

Wij helpen je met leegruimen woning

Een ruimte of compleet huis leeghalen? Wij helpen je daar graag mee om deze klus te klaren. Ter voorbereiding maken een afspraak om het goed door te spreken.

Lees meer

Wij helpen je met leegruimen woning

Een ruimte of compleet huis leeghalen? Wij helpen je daar graag mee.

Een ruimte of complete woning ontruimen is vaak een zware klus. Je moet spullen sjouwen en tillen. En er komt ook emotie bij kijken. De medewerkers van kringloopwinkel Het Goed hebben veel ervaring met het ontruimen van ruimtes of woningen. Wij helpen je dan ook graag om deze klus te klaren. Onze medewerkers halen de ruimte of het huis helemaal leeg. Daarbij kijken ze meteen welke spullen voor hergebruik in aanmerking komen. Ook leveren zij de woning 'veegschoon' op. Dat is wel zo prettig.

Hoe gaan we te werk...

Na het eerste telefonische contact komt iemand bij je langs om de wensen te bespreken. We inventariseren alles en maken een compleet overzicht van de werkzaamheden met een prijsopgave. Bij akkoord gaan we voor je aan de slag. Wij kunnen snel schakelen, dus bij ons kan het vaak op korte termijn worden gerealiseerd.

Wil je meer informatie over onze service 'we helpen je ontruimen', neem dan contact met ons op.

We halen het bij je op

Gemak dient de mens. Woon je in de buurt van de vestiging? Dan halen we jouw gebruikte spullen kosteloos bij je op. Dat is wel zo prettig.

Lees meer

We halen het bij je op

Je hebt ze vast: spullen die je niet meer gebruikt. En eigenlijk staan ze altijd in de weg. Maar, hoe kom je er vanaf? Schakel Het Goed in! Wij zijn namelijk heel blij met jouw gebruikte spullen. Als je in de buurt van onze vestiging woont, halen wij jouw gebruikte spullen GRATIS bij je op. Wel zo makkelijk.

Woon je niet direct in de buurt bij een winkel van Het Goed, dan zou het kunnen zijn dat we op jouw postcode (nog) niet ophalen. Je kunt bij twijfel contact opnemen met ons. Bel je met ons, kies dan optie 1 voor het maken van een ophaalafspraak. Ook als je probeert een online afspraak te maken, kan je de postcode toets doen.  Dat kan snel via deze link: https://www.hetgoed.nl/ophaalformulier-spullen-ophalen/

Je ruimt zelf een woning leeg

Haal je de ruimte of de woning liever zelf leeg? Ook dan staat Het Goed voor je klaar. Je kunt bij onze vestiging een aanhanger lenen. Informeer naar de mogelijkheden.

Lees meer

Je ruimt zelf een woning leeg

Moet je een woning of appartement leegruimen? Dan staat Het Goed voor je klaar. Je kunt bij onze vestiging een aanhanger lenen tegen een waarborgsom. Vraag onze medewerkers naar de beschikbaarheid van deze boedelbak en de eventuele kosten. Om het je extra makkelijk te maken: je kunt ook handige verhuismiddelen erbij huren. Denk hierbij aan steekwagens, meubelkarren, verhuisdozen en dekens. Zo heb je alles wat je nodig hebt om je klus te klaren. Dat is wel zo handig.

En heb je na afloop nog spullen over die je niet meer kunt gebruiken? Daar zijn wij heel blij mee. Samen maken we werk van hergebruik.

Je kunt spullen langsbrengen

Spullen waarvan het jammer is om ze weg te gooien, kunnen vaak nog worden hergebruikt. Je maakt er iemand anders blij mee. Doe ze in de Goedbox, en breng ze langs.

Lees meer

Je kunt spullen langsbrengen

Spullen waarvan het jammer is om ze weg te gooien, kunnen vaak nog worden hergebruikt. Je maakt er iemand anders blij mee. Wil je ze snel kwijt, dan kun je jouw spullen langsbrengen bij onze winkel.

Gebruik de Goedbox

Kom je jouw spullen zelf brengen, gebruik dan onze Goedbox. Hiervoor betaal je eenmalig € 1. Dit is een soort statiegeld: iedere keer dat je spullen brengt, ontvang je gratis een nieuwe Goedbox. Je koopt ze in de winkel van Het Goed. De Goedbox kun je thuis klaarzetten om alvast spullen in te verzamelen.

Spullen brengen

Bij de winkel is daarvoor een aparte ingang. De route staat aangegeven in de wegwijziging op het terrein. Let op: de openingstijden van de ontvangst goederen verschillen iets met die van de winkel.

Lever je een volle Goedbox in, dan ontvang je gratis een nieuwe Goedbox.

Waar maak je ons blij mee

Je maakt ons en een ander blij met spullen die nog heel goed gebruikt kunnen worden. Hergebruik is de manier om zuiniger om te gaan met de wereld waarin we leven.

Lees meer

Waar maak je ons blij mee

Je maakt ons en een ander blij met spullen die nog heel goed gebruikt kunnen worden. Jij bent op iets uitgekeken, maar voor een ander is het weer helemaal nieuw. Hergebruik is de manier om zuiniger om te gaan met de wereld waarin we leven.

Maar met welke spullen maak je ons blij?

Dat zijn onder andere:

 • Kleding, schoenen, tassen
 • Gordijnen en overig textiel
 • Meubels, lampen, woondecoratie en overig huisraad
 • Cd’s, lp’s en dvd’s
 • Speelgoed
 • Boeken
 • Elektronische apparaten
 • Fietsen
 • Bedden

Voor alle producten geldt dat ze netjes, schoon en heel moeten zijn.

Wat kun je nog meer bij ons inleveren?

Het Goed Deventer is het enige inzamelpunt in de gemeente Deventer voor alle elektrische apparaten (dus ook defecte!) en alle witgoed (dus ook cfk houdend). Elektra kan dus niet op de milieustraat ingeleverd worden maar alleen bij ons. Grote apparaten kunnen ook gratis door ons opgehaald worden (ook als ze kapot zijn).

Lever ook je

 • Frituurvet, plantaardige olie
 • Inktcartridges
 • Telefoons
 • Metalen

bij ons in.

Onze lokale partners & samenwerkingen

Om onze doelen te bereiken, werken we samen met partners. Dat kunnen gemeenten zijn, maar ook instellingen, scholen en werkbedrijven.

Lees meer

Onze lokale partners & samenwerkingen

Wij maken vpso_logoeel werk van werkgelegenheid. In onze winkels en textielsorteercentra is veel werk te doen en daar hebben we veel medewerkers voor nodig. Een deel van onze medewerkers heeft een achterstand tot de arbeidsmarkt. In onze winkels kunnen deze medewerkers wennen aan weer aan het werk te zijn. Zij krijgen extra begeleiding volgens een speciale methode waarvoor we de hoogste PSO certificering hebben ontvangen. Hiervoor werken wij samen met lokale partners. Dat kunnen gemeenten zijn, maar ook instellingen, scholen en werkbedrijven. Met veel van onze partners werken we al heel lang samen.

Wij staan altijd open voor duurzame samenwerkingen. Ook werken we graag mee aan creatieve projecten. Heb jij een duurzaam bedrijf, een maatschappelijk verantwoordelijke organisatie of ben je een creatieve ondernemer? En heb je een idee dat je graag wilt bespreken? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op onze contactpagina. Wij nemen dan zo snel als mogelijk contact met je op om te kijken naar een passende samenwerkingsvorm.

Erkend leer- & werkbedrijf

Wij zijn door het Kenniscentrum Handel beoordeeld als een erkend leer- & werkbedrijf voor BBL- en BOL-opleidingen.

Lees meer

Erkend leer- & werkbedrijf

Zoek jij een stageplek bij een erkend leerbedrijf? Neem dan contact met ons op. Wij zijn door het Kenniscentrum Handel beoordeeld als een erkend leer- & werkbedrijf voor BBL- en BOL-opleidingen.

Welke spullen kan je niet inleveren?

Niet alle spullen komen voor hergebruik in aanmerking. Twijfel je of we jouw gebruikte spullen kunnen innemen? Neem dan contact met ons op.

Lees meer

Welke spullen kan je niet inleveren?

Met heel veel spullen zijn we blij, maar sommige spullen zijn helaas niet geschikt. Spullen die niet geschikt zijn kun je langsbrengen of laten ophalen bij de speciale afval- & milieubedrijven van de gemeente waar je woont.

Woon je in Deventer, dan kun je terecht bij de milieustraat aan de Westfalenstraat. Je kunt deze spullen ook tegen betaling laten ophalen door Circulus: 0900-9552.

Woon je in Olst-Wijhe, dan kun je terecht bij de ROVA, Rijnlandstraat 2 in Zwolle of de ROVA, Heesweg 20A in Raalte. Je kunt deze spullen ook laten ophalen door ROVA: 038-4273777.

Niet geschikt voor hergebruik zijn:

 • Klein chemisch afval, gevaarlijke stoffen
 • Grofvuil
 • Meubels die kapot zijn

Twijfel je of we jouw gebruikte spullen kunnen innemen? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers geven je graag informatie wat wel en niet geschikt is om in te leveren.

BEST-tas Deventer

De BEST-tas is een stevige tas van gerecycled plastic waarin je Boeken, kleine Elektrische apparaten, Speelgoed en Textiel kunt doen.

Lees meer

BEST-tas Deventer

Bij onze winkel is een afhaalpunt voor de BEST-tas geopend. Wie een nieuwe BEST-tas wil, kan deze nu ook gratis bij de kringloopwinkel ophalen.

De BEST-tas is een stevige tas voor de recycling van Boeken, kleine Elektrische apparaten, Speelgoed en Textiel. De spullen mogen in goede of in slechte staat zijn. Sallcon zamelt de tassen huis-aan-huis in op dezelfde dag als het glas en/of oud papier.

Wat doen we met de inhoud van de tas
De inhoud van alle BEST-tassen wordt door onze medewerkers gesorteerd. Herbruikbare en verkoopbare spullen verkopen we in onze winkel. De overige, niet verkoopbare spullen gaan we recyclen. Overgebleven boeken gaan naar het oud papier, elektrische apparaten naar Wecycle Nederland en speelgoed naar gespecialiseerde recyclebedrijven van bijvoorbeeld harde kunststof.

Het doel is om te onderzoeken of en hoe de BEST-tas kan zorgen voor nog minder restafval en meer hergebruik. Ook wordt  er nieuwe werkgelegenheid gecreëerd bij de inzameling en sortering, in het bijzonder voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Gratis nieuwe tas
Wie een gevulde BEST-tas aan de weg heeft gezet, krijgt automatisch een nieuwe tas thuisgestuurd. De BEST-tassen worden zes keer per jaar verspreid. De eerstvolgende bezorgperiode is van 21 t/m 24 maart. Wie nog niet eerder heeft meegedaan of de tas kwijt is, kan gratis een tas aanvragen of ophalen. Aanvragen kan via www.circulus-berkel.nl of via het Servicenummer van Circulus-Berkel: 0900 9552. Ophalen kan nu dus gratis bij Het Goed.

Goed bezig, best makkelijk
Met de tas winnen we grondstoffen terug en verminderen we de hoeveelheid restafval. Dat is winst voor het milieu. Bovendien levert de inzameling en sortering sociale werkgelegenheid op. De BEST-tas is een initiatief van de gemeente Deventer, Circulus-Berkel en kringloopbedrijf Het Goed. Meer informatie leest u op www.circulus-berkel.nl.

Afvalvrij: help jij ons mee?
Het Goed Deventer werkt mee aan het project Afvalvrij.nl. Afvalvrij.nl is een initiatief van afvalinzamelaars Berkel Milieu en Circulus en de gemeenten Apeldoorn, Bronckhorst, Brummen, Deventer, Doesburg, Epe, Lochem en Zutphen. Samen streven wij naar een afvalloze samenleving in 2030. Dat klinkt moeilijk, maar valt in de praktijk best mee. Help jij ons mee?

Veruit het meeste ‘afval’ is te recyclen en hoort daarom niet in de grijze container thuis. Door zuiniger om te gaan met grondstoffen putten we onze aarde niet uit. Bovendien blijven waardevolle grondstoffen behouden. Afval scheiden en materialen hergebruiken, levert zo een belangrijke bijdrage aan de reductie van de CO2-uitstoot.

Het einddoel van afvalvrij.nl is 10 kilo afval per persoon per jaar. Nu varieert de hoeveelheid afval nog tussen de 195 en 269 kilo per inwoner per jaar. We hebben dus een flinke slag te slaan! Maar, volgens ons is het niet onmogelijk. Daarvoor hebben we wel jouw hulp nodig. De keuze hoe jij met nog prima te gebruiken producten omgaat, bepaalt immers of afval ontstaat. Gooi je het weg? Of zorg je ervoor dat het een tweede leven krijgt bij iemand anders thuis of als waardevolle grondstof voor nieuwe producten. Meer weten? Kijk op afvalvrij.nl.

Je hebt zin in een kopje koffie

Ook voor een lekker kopje koffie kun je bij ons terecht in de koffiehoek. Gewoon een kopje koffie of een kopje koffie met iets lekkers erbij.

Lees meer

Je hebt zin in een kopje koffie

Ook voor een lekker kopje koffie kun je bij ons terecht in de koffiehoek. Maar omdat een kopje koffie alleen een beetje saai is, kun je er ook iets lekkers bij bestellen.

Bij ons gaan we voor gezelligheid.

Bereikbaarheid en parkeren bij ons

Ons kringloopwarenhuis is prima te bereiken met zowel de auto, de fiets en het openbaar vervoer.

Lees meer

Bereikbaarheid en parkeren bij ons

Ons kringloopwarenhuis is prima te bereiken met zowel de auto, de fiets en het openbaar vervoer.

 • Via buslijn 81 – bushalte Industrieweg
 • Via buslijn 56 – bushalte Teugseplein

Ben je van plan veel langs te brengen of te kopen? Dan kun je prima met je auto komen. We hebben voldoende gratis parkeerplaatsen.

Het Goed Deventer
en de mensen erachter

Lees meer
winkelmedewerkster

Kim Dijkstra

‘In onze winkels kun je heerlijk en ongestoord rondstruinen. Heb je hulp nodig? Dan staan we uiteraard voor je klaar, zodat jij snel vindt wat je zoekt.’

medewerker ontvangst gunners

Thijs de Jong

‘Wij zijn heel blij met alle gebruikte spullen die ons door mensen worden gegund. Het is goed voor het milieu. En we maken er heel veel mensen blij mee.’