Word nu vrijwilliger bij Het Goed

Is goed doen voor jou vanzelfsprekend? Zoek jij een duurzame dagbesteding en wil je werkervaring opdoen? Dan is dit misschien wel iets voor jou. Wij geven je de kans waardevolle werkervaring op te doen in ons inspirerende kringloopwarenhuis, en je krijgt de kans je verder te ontwikkelen en een goed netwerk om je heen te bouwen.

Bij Het Goed werken ruim 200 vrijwilligers die super blij zijn met zo’n kans. Ze hebben collega’s op zich heen, ze leren weer iets nieuws of leren anderen iets maar bovenal, ze horen er weer bij. Ze hebben ‘s avonds thuis iets om over te praten.

Om je een idee te geven wat je als vrijwilliger bij ons kunt doen. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag als bijrijder op de vrachtwagen, chauffeur, creabea, aan de slag in de koffiecorner, als kledingverkoopster, magazijnmedewerker, speelgoed-prijzer, elektronica-ontleder, reparateur van elektronica, fietsenmaker, naaister, meubelmaker, verkoper allround, kassamedewerkers. En dit is nog maar een greep uit de mogelijkheden bij ons. Er is dus van alles te leren en te doen.

Loop gerust eens binnen en vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

Over Het Goed

Bij Het Goed willen we graag dat mensen bewust worden van het feit dat je niet alles direct weg hoeft te gooien. Weggooien is zonde, je kunt juist heel veel spullen hergebruiken. Dat bespaart niet alleen veel grondstoffen, maar daarmee kun je ook weer werk creëren. In onze winkels geven we al die herbruikbare spullen daarom een tweede leven.
Alle gebruikte spullen die dagelijks bij onze kringloopwarenhuizen binnenkomen, sorteren we zorgvuldig. Je moet dan denken aan producten als kleding, dekens, schoenen, huisraad, meubels, fietsen, speelgoed, boeken en elektronica. Door de trendy uitstraling van de winkel en de vele bijzondere en vaak unieke spullen, bezoeken jaarlijks ruim 3 miljoen mensen onze winkels.

Dagelijks werken we met ruim 1.345 collega’s verdeeld over de 27 vestigingen. Dat zijn reguliere medewerkers, maar ook heel veel mensen die deze werkplek verdienen om werkervaring op te doen en te kunnen gebruiken als opstapje naar een betaalde baan.

Wil je een mooi verhaal lezen van een vrijwilliger bij ons, lees het verhaal van Thea. “Het Goed voelt als mijn familie”. Of het verhaal van Harrie. Hij kreeg door zijn geweldige inzet als vrijwilliger een betaalde baan bij de gemeente. Harry: “zorg dat je baas tevreden is”. Mensen die zich bij Het Goed zich prettig voelen en zoals bij Harrie een stap kunnen zetten naar een betaalde baan.

Functieomschrijving

Als vrijwilliger doe je allerlei werkzaamheden in de winkel of in ons magazijn. Zo neem je goederen in ontvangst aan de achterdeur, je helpt bij het inrichten van de winkel en helpt de winkel netjes te houden. Je hebt oog voor kwaliteit en je hebt interesse in mensen en in detailhandel. Geen vraag is je teveel, je bent een vriendelijk aanspreekpunt voor onze klanten.

Wat biedt Het Goed jou:
• Je werkt bij één van de 25 vestigingen van Het Goed;
• Je ontvangt personeelskorting;
• Je krijgt een leuke en afwisselde werkplek.

Wat vragen we van je:
• Je werkt graag samen met collega’s van diverse achtergronden.
• Je hebt duidelijke affiniteit met tweede hands artikelen.
• Je helpt graag collega’s en klanten.

Goed doen?

Pas je bij ons en voel je een klik? Stuur dan jouw motivatie naar een vestiging bij jou in de buurt. Leg in je motivatie uit waarom je graag bij ons wilt werken. De lijst met vestigingen vind je hier.

Met specifieke vragen over vrijwilligerswerk bij Het Goed, kun je het best direct contact opnemen met de winkel bij jou in de buurt.  Je kunt ook via het contactformulier reageren. Kies daar in de lijst de vestiging die jouw belangstelling heeft.

Wil jij altijd als eerste op de hoogte blijven?
Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief.