Harry: “zorg dat je baas tevreden is”.

Bijna 2,5 jaar werkt Harry (62) nu bij Het Goed in Wijhe. Eerst met behoud van uitkering en na afloop van het traject als vrijwilliger. Johanna van Zwieten, filiaalleider Wijhe, is enorm onder de indruk van zijn werklust en enthousiasme. Harrie werkt fulltime, is flexibel en gaat nog dagelijks nieuwe uitdagingen aan. Zo staat hij ook achter de kassa en levert hand- en spandiensten in het achterhuis. Kortom, een medewerker die heel veel blije collega’s kent.

Vacature bij de gemeente
Afgelopen april wordt Harry gebeld door de gemeente Olst/Wijhe. Of hij zijn cv wil inleveren, want ze hebben een vacature waar ze hem voor willen voordragen.
Het bleef lange tijd stil en Harry dacht al dat het niets zou worden. Maar dan gaat op 9 juni de telefoon. Of hij op gesprek wil komen, maandag 12 juni. Er is een vacature voor beheerder van de sporthal in Olst. Toen Johanna dat hoorde belde ze direct de gemeente, omdat ze vindt dat iemand die zo’n inzet toont, deze kans op een betaalde baan verdiend. Ze vertelde hen hoe supergoed Harry zijn werk doet, en hoe blij en tevreden ze met hem was.

Super gespannen maar boordevol energie gaat Harry op gesprek. Drie mensen van de gemeente gaan het gesprek met hem aan en na 45 minuten weten zij genoeg. Hij wordt nog dezelfde middag gebeld. Hij, Harry wordt vanaf 1 september de nieuwe beheerder van de sporthal in Olst, 36 uur en volledig betaald. Dat is toch een kippenvel momentje.

Blij maar met weemoed
Harry is natuurlijk super blij, hij kan het nog bijna niet geloven, 62 bijna 63 jaar en dan een nieuwe baan. Het Goed gaat hij zeker missen, meldt hij. De mensen, het werk, hij heeft er met heel veel plezier gewerkt en heeft er veel aan te danken.

Zijn vader zei altijd: “zorg dat je baas tevreden is”. Nou, dat zijn ze bij Het Goed Wijhe zeker. Wat een prachtige uitkomst dankzij zijn jarenlange 100% inzet. Dik verdiend Harry en heel veel succes!

Een mooi voorbeeld van hoe Het Goed mensen op weg helpt naar die ene betaalde baan.

Wil jij altijd als eerste op de hoogte blijven?
Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief.