Slaapzakken actie voor Sheltersuits nu al een groot succes

6 december 2018

Sinds vorige week wordt er bij de vestigingen in Enschede, Hengelo, Deventer, Harderwijk en Zaanstad slaapzakken ingezameld voor de Stichting Sheltersuits. Van die oude slaapzakken maakt de stichting Sheltersuits uit Enschede wind- en waterdichte jassen voor vluchtelingen in de kampen in Europa.

Warm gebaar

Na ook een oproep in de Tubantia geven mensen in Twente massaal gehoor aan de oproep.

https://www.tubantia.nl/enschede-e-o/twente-geeft-massaal-gehoor-aan-actie-met-oude-slaapzakken-doe-jij-ook-mee~ab6a2a1e/

Al na 1 dag kon Het Goed bij De Sheltersuits Foundation een vrachtwagen vol slaapzakken afleveren. Dit leverde een mooi bedankfilmpje op op Facebook.

Stichting Sheltersuits is ongelofelijk blij met al dit materiaal. Om hun doel te halen hebben ze minimaal duizend slaapzakken nodig. Sheltersuits willen nog voor de jaarwisseling drieduizend pakken afleveren in  vluchtelingenkampen in Sarajevo, Duinkerke en op Lesbos.

De eerste 650 sheltersuits zijn inmiddels onderweg.  Over een paar dagen, op 20 en 21 December, is het zover en gaan wij de Sheltersuits uitdelen aan voornamelijk Syrische vluchtelingen in Sarajevo, Bosnië.

Heb je een slaapzak over, lever deze dan in bij 1 van de onderstaande vestigingen.

Het Goed Enschede, Lonnekerbrugstraat 99, 7547 AK Enschede

Het Goed Hengelo, Hamerstraat 21, 7556 MZ Hengelo

Het Goed Deventer, Harderwijkerstraat 25, 7418 BA Deventer

Het Goed Harderwijk, Zuiderbreedte 15, 3845 MC Harderwijk

Het Goed Zaanstad, Stormhoek 4-6. 1506 SW Zaanstad

Geen oude slaapzak over, een donatie kan ook. Geef je warmte door