Geslaagde opnamedag Green Make Over

Afgelopen zaterdag is in Eindhoven het lifestyle programma ‘Green Make Over’ opgenomen. Klimaatprutser (zoals ze zich zelf noemt) en producent Gwen Jansen gaat met een team experts een woning binnen om vervolgens naar de mogelijkheden kijken om deze woning duurzamer te maken. Daarnaast staan woonplezier en wooncomfort centraal. Een van deze experts was Het Goed en dat is toch wel heel bijzonder.

Al vroeg in de zaterdagochtend waren we op locatie bij Linde (bewoonster en deelnemer aan het programma) voor de aftrap van de dag . Rik en Noella waren met een bus vol leuke spullen op locatie om de tuin te ‘pimpen’. Na de opening, in het bijzijn van de wethouder, gingen de opnames van start. Het was een drukke maar leerzame dag. Fantastisch om de hele dag op de set aanwezig te zijn waarbij diverse shots zijn opgenomen waarbij Het Goed te zien is. Ik moet eerlijk zeggen dat het ook best eng en spannend is als opeens iedereen naar je kijkt en met een camera en microfoon voor je neus staat. Samen met alle experts hebben we voor Linde een hoop duurzame aanpassingen in haar huis kunnen aanbrengen.

Na de gezamenlijke avondmaaltijd met de volledige crew kwam Linde om 20:00 uur weer thuis waar we haar met zijn allen stonden op te wachten. De blijdschap was groot toen ze zag hoe haar woning in 1 dag is verduurzaamd! Er waren tranen van geluk.

Wat een dag! Mensen een Goed gevoel geven blijft toch fantastisch!

Groene groet,
Eric Alberts, regio bedrijfsleider

Deze dag werd mede mogelijk gemaakt door 100%kringloop!

TV verslag van deze dag wordt gedaan op 6 oktober om 16.25 uur in het SBS6 programma Green Make Over.

Wil jij altijd als eerste op de hoogte blijven?
Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief.