De basis van een goed draaiende kringloop: TEAMWORK

Onze missie is werk maken door hergebruik. We bieden mensen een kans op passend werk en geven spullen een tweede leven. Allround medewerkers zijn hierbij een onmisbaar onderdeel bij de frisse kringloopwarenhuizen van Het Goed. Samen met hen leveren we een bijdrage aan een betere wereld.

Elke dag zetten we ons met veel enthousiaste collega’s in om onze missie waar te maken. Werk maken door hergebruik doen we door gebruikte spullen een tweede leven te geven. In dit artikel vertellen we je alles over de verschillende werkzaamheden die een allround medewerker van Kringloopwarenhuis Het Goed dagelijks met het team uitvoert.

bijvullen presenteren verkopen

Allround medewerkers zijn onmisbaar

Wat is dat nou eigenlijk precies, een allround medewerker bij Het Goed? Kort gezegd is het een collega die veelzijdig inzetbaar is in ons warenhuis. Hierbij kun je denken aan het werk in de winkel, zoals kassawerkzaamheden of een bankstel verkopen.

Ook in het magazijn is ontzettend veel werk te verzetten, zoals het aannemen, sorteren en prijzen van alle herbruikbare spullen. Allround medewerkers doen dit werk niet alleen. Al het werk wordt verdeeld onder de collega’s die aanwezig zijn. Het dagelijkse werk bij Het Goed is hierdoor divers en uitdagend, maar vooral ontzettend gezellig en leuk.

Sorteren schoonmaken prijzen

Teamwork makes the dream work

Bij elke vestiging van Het Goed is een gevarieerd en gedreven team aan het werk. Veel klanten zien alleen de collega’s op de winkelvloer, maar ook in het magazijn, op kantoor en voor het transport zijn veel handen aan het werk.

Zo’n gezellig team bestaat uit veel verschillende collega’s, zoals allround medewerkers, leidinggevenden, teamleiders, vrijwilligers, re-integratie medewerkers, stagiaires en re-klassering medewerkers.

bus transport brengen en halen

De verschillende werkzaamheden

Spullen worden bij klanten aan huis bezorgd en opgehaald door onze chauffeurs. Gezellig samen op pad, zware meubels versjouwen en grapjes maken met de klanten. Inderdaad, geen enkele dag is hetzelfde. De allround medewerker zorgt er met het team van de planning voor dat dit proces efficiënt en veilig verloopt.

Bij de afgifte goederen van de winkels komen klanten zelf hun herbruikbare spullen brengen. Wij zijn ontzettend dankbaar voor al het kringloopgeluk dat ons dagelijks wordt gegund! Elke dag leren we met én van elkaar. Het klantencontact is voor de één als een tweede natuur, waarbij de andere collega het best lastig vindt om een klant te groeten. Bij Het Goed is hier de ruimte voor; om samen te leren en te groeien.

Al die binnengebrachte spullen worden in het magazijn gesorteerd, schoongemaakt en geprijsd per categorie. Verschillende allround medewerkers hebben één of meerdere categorieën als specialiteit. Zo weet die ene collega alles over lampen en kan hij hier de nodige kennis aan collega’s overdragen. De andere collega is gepassioneerd over computers en camera’s en is dan helemaal op zijn plek bij de afdeling Elektronica.

aanname herbruikbare spullen gunners

Iedereen heeft recht op  werk

Het Goed biedt passend werk voor mensen die een opstapje nodig hebben richting betaald werk. Op een laagdrempelige manier kunnen zij weer ervaring opdoen. Dit opstapje verzorgen onder andere de allround medewerkers. Zij begeleiden en helpen collega’s met de dagelijkse werkzaamheden in en rondom de winkel. Het is een collega op wie je kunt bouwen en vertrouwen.

Samen achter de kassa klanten verwelkomen en al het kringloopgeluk verkopen. Meubels op de kar tillen en samen een mooie plek in de winkel zoeken. Glaswerk poetsen, bestek sorteren en daarna de juiste prijs bepalen. Elke stap is werk; en dat doen we graag samen!

Kassa klanten groeten helpen

Kom bij ons werken!

Onze ambitie is om méér spullen een tweede leven te geven en méér mensen een kans te bieden op passend werk. Deze ambitie kunnen we samen met jou waar te maken. Wij zoeken collega’s! Word ook Allround Medewerker in één van onze kringloopwarenhuizen.

Lijkt het je leuk om vrijwilliger, leidinggevende of weekendhulp te worden in één van onze teams? Bekijk dan hier alle vacatures die we bij Het Goed hebben voor jou. Maak samen met je collega’s van elke dag een goede dag!

samenwerken werkoverleg emmeloord

Wil jij altijd als eerste op de hoogte blijven?
Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief.