Verrassingsbezoek burgemeester en wethouder Meierijstad

Het Goed in Schijndel werd afgelopen dinsdag blij verrast door een spontaan werkbezoek van de burgemeester Kees van Rooij en wethouder Menno Roozendaal. De aanleiding was om de medewerkers “een hart onder de riem te steken” en te ervaren hoe de medewerkers en leiding van Het Goed en het TSC in Schijndel de Corona crisis het hoofd bieden en om te ervaren of Het Goed en WSD juist omgaat met de richtlijnen van het RIVM. Samen met een directielid Marc Christiaens en Ed Visser, werkleider TSC van WSD hebben we een ruime rondleiding verzorgt.

Natuurlijk was men onder de indruk dat zowel de kringloopactiviteiten als textielsortering, ondanks de vaak kwetsbare medewerkers, dan wel afgeschaald gewoon zijn doorgegaan.

Ook gaf de burgemeester aan blij te zijn dat de winkel gewoon open was gebleven omdat Het Goed toch een maatschappelijk functie heeft binnen Meierijstad en inwoners toch terecht konden voor kleding en bijvoorbeeld gezelschapsspellen.

Natuurlijk is er ook even stilgestaan bij de massale aanvoer en opruimwoede bij de inwoners. Groot respect voor iedereen op de werkvloer.

Fijn die interesse, aandacht en vooral ook waardering vanuit de gemeente voor ons werk juist nu.

Wil jij altijd als eerste op de hoogte blijven?
Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief.