Shop je kringloopgelukjes online!

Kom ook online shoppen …

De winkels zijn gevuld met echt de meest mooie producten, dus er is voor elk wat wils. Omdat jullie het kringloopshoppen zo missen, én onze winkels vol staan, verkopen we via een aantal online kanalen onze mooie en unieke producten.

Wat doen we…
Naast dat je op afspraak kan winkelen zijn we met een aantal winkels nog steeds actief op Marktplaats, Facebook en Instagram of zelfs etalageshoppen.

Hieronder een korte uitleg van de verschillende kringloopshopmogelijkheden die we bieden mét een overzicht van de winkels die meedoen.

Click en collect
De RIVM regels zijn verruimd en daarom kun je als klant een online én betaalde aankoop ook afhalen bij een van onze winkels. Daarvoor houden we ons uiteraard aan de geldende RIVM maatregelen Het ophalen van spullen kan bij de achterzijde van de winkel, waar ook goederen kunnen worden afgegeven voor hergebruik.

Dit zijn de online shopmogelijkheden op dit moment:

Marktplaats

Verkoop via Marktplaats

Veel van onze producten worden aangeboden via Marktplaats. Ben je geïnteresseerd in 1 van de producten? Maak gebruik van de handige chatfunctie en de betaling vindt ook gemakkelijk online plaats door middel van iDeal betaling via Marktplaats. Op Marktplaats vind je advertenties van

Het Goed Venlo

Het Goed Sittard

Het Goed Harderwijk

Het Goed Wijhe

Het Goed Geldrop

Het Goed Enschede

Het Goed Deventer

Het Goed Nuenen

Het Goed Roden

Het Goed Boxtel

Het Goed Best

Het Goed Emmen

Het Goed Vlaardingen

Het Goed Roermond

Het Goed Zaanstad

Het Goed Nijmegen

Het Goed Hoogeveen

Het Goed Hengelo

Het Goed Schijndel

Het Goed Assen

Het Goed Schiedam

Instagram

Instagram Verkoop

Een bijzonder item kopen via Instagram, dat kan ook nu. Het is bovendien extra spannend en leuk als je het kringloopgelukje als eerste online spot. Want wie het eerste reageert in de comments met VERKOCHT, diegene wordt na betaling de gelukkige nieuwe eigenaar.

Ben je nog niet bekend met onze Instagram Verkoop, dan volgt hier een korte uitleg. Uiteraard volg je allereerst de desbetreffende winkel op Instagram om mee te kunnen doen aan deze Insta Verkoop. Regelmatig plaatsen we nieuwe producten online op deze pagina.

  • Je ziet op Instagram een nieuw product in de verkoop
  • Je reageert in een comment op de post met VERKOCHT. Degene die als eerste dit plaatst onder het product, daarmee gaan we contact leggen. DM berichten versturen heeft geen zin, je moet echt reageren in de comments.
  • Ben je de eerste die reageert met VERKOCHT, dan nemen we contact met je op. We vragen dan naw gegevens en een telefoonnummer om een bezorgafspraak te maken
  • Je ontvangt van ons een betaalverzoek en na de betaling plannen we een bezorging voor je in.

De prijs voor het product op Instagram is exclusief bezorgkosten. Kijk voor de eventuele bezorgkosten hieronder aan de pagina.

Met Instagram Verkoop zijn we actief op Instagram van

Het Goed Enschede

Het Goed Venlo

Het Goed Hengelo

Het Goed Nijmegen

Het Goed Assen

Facebook

Verkopen via Facebook

Ben je volgers van een van onze winkels dan kun je gewoon via Facebook artikelen kopen die we in onze online etalage zetten. Gewoon vanuit je luie stoel iets bestellen bij je favoriete kringloopwinkel. Wil je iets kopen plaats dan in de reactie. De procedure staat in de advertentie. De betaling vindt altijd vooraf plaats via een betaalverzoek. Het is mogelijk om gekochte spullen af te halen. Die afspraak maken we met je na de betaling. Je kunt nu al online kringloopshoppen op de facebookpagina van

Het Goed Emmen

Het Goed Enschede

Het Goed Hengelo

Het Goed Assen

Het Goed Geldrop

Het Goed Emmen

Het Goed Nijmegen

Het Goed Roden

Etalageshoppen

Kringloop etalageshoppen

Gewoon weer even lekker langs de etalage lopen als je iets hebt gebracht en dan iets zien wat je wilt kopen! Deze mogelijkheid bieden we je. Elk product voor de verkoop is voorzien van een artikelnummer en een prijs. Je kunt de nummers noteren en die vanaf je telefoon of vanaf de pc thuis naar de winkel sturen. Zij berekenen dan de totale verkoopprijs + eventuele bezorgkosten en sturen je daarvoor een betaalverzoek. Ze vragen je NAW gegevens en een telefoonnummer op voor de bezorging later. Na de betaling wordt telefonisch een bezorgafspraak met je ingepland.

Kringloop etalageshoppen kan op dit moment uitsluitend bij

Het Goed Sittard

Bezorgkosten

Bezorgkosten, ruilen en garantie

Bezorgkosten

Het maximale aantal kilometers voor een bezorging is 50 km vanaf de vestiging. (Berekend met ANWB routeplanner).

Dit zijn de bezorgkosten waarmee je rekening moet houden:

  • Starttarief van 15 euro.
  • plus 1 euro per km (berekend met ANWB routeplanner).

Click & Collect

Het is nu mogelijk online gekochte en betaalde goederen af te halen. De winkel maakt met de klant een afspraak voor het tijdstip. Bezorgen blijft mogelijk tegen de hierboven geldende tarieven.

Ruilen en garantie

Ruilen van artikelen is NIET mogelijk, behalve voor kleding en garantieapparaten. Voor kleding gaat de ruiltermijn van 10 dagen in nadat de winkels weer volledig geopend zijn. Voor garantieapparaten, gaat de garantietermijn in op de dag van aankoop, maar retourneren en garantie claimen na defect kan pas na opening van de winkels tot uiterlijk een maand na de opening, mocht de garantie eerder verlopen.

Wil jij altijd als eerste op de hoogte blijven?
Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief.