KunstiGoed; grote overdekte kunstmarkt in Emmen

Zaterdag 7 maart as. komen weer een groot aantal kunstenaars uit heel Nederland naar Emmen. Een overdekte Kunstmarkt op een unieke locatie! Het Goed kringloopwarenhuis en Micks Art Collectief (MAC) organiseren met veel enthousiasme de derde editie van KunstiGoed.
Om 9.00 uur wordt de kunstmarkt geopend door wethouder Robert Kleine. Tot 17.00 uur is iedereen van harte welkom voor het bezoeken van deze unieke kunstmarkt.

Mooie diversiteit aan kunstvormen
De kunstenaars die naar Emmen komen zijn bekend van verschillende kunstmarkten en exposities in binnen- en buitenland. Veel kunstenaars werken ook in opdracht en maken een speciaal voor de klant ontworpen object of sieraad.
Via de facebookpagina van Het Goed Emmen kun je nu al kennismaken met de verschillende deelnemers aan de kunstmarkt. https://www.facebook.com/HetGoedEmmen/

Duurzame samenwerking en leuke activiteiten
Het Goed en Micks Art Collectief vinden elkaar in het bewust omgaan én het hergebruik van goederen.
KunstiGoed is voor bezoekers een unieke gelegenheid om nader kennis te maken met Micks Art Collectief nieuwe stijl. Het Collectief bevindt zich sinds kort onder hetzelfde dak als Het Goed. Er is op dit moment een 8-weekse Expositie te zien en er zijn open Ateliers waar kunstenaars aan het werk zijn. Ook worden er die zaterdag bij MAC zangworkshops gegeven. Deelname aan deze activiteit van ‘Eigenwijs zingen’ is gratis.
Voor de muzikale omlijsting tijdens KunstiGoed zorgen twee troubadours van de band ’Koffer’. Al wandelend door Het Goed brengen zij hun muziek ten gehore.
Kortom; allemaal ingrediënten voor een mooie derde editie van deze unieke en bijzondere overdekte kunstmarkt in Emmen.

Van harte welkom!
Bezoekers aan de kunstmarkt KunstiGoed zijn van harte welkom op zaterdag 7 maart tussen 09:00 – 17:00 uur aan de Kapitein Grantstraat 24 in Emmen.

 

Wil jij altijd als eerste op de hoogte blijven?
Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief.