Kringloopwarenhuis Het Goed in Zoetermeer

Eerste herbruikbare spullen geschonken
Op 19 mei a.s. opent Kringloopwarenhuis Het Goed officieel de deuren van haar 31e vestiging aan de Edisonstraat 104 in Zoetermeer.

Op dinsdag 19 april schonk wethouder Margreet van Driel de eerste herbruikbare spullen aan het team van Het Goed. Zij geeft daarmee de inwoners van Zoetermeer het goede voorbeeld om ook hun herbruikbare spullen een tweede leven te geven.

Op de foto: Wethouder Margreet van Driel overhandigt herbruikbare spullen aan Het Goed en geeft startsein voor het schenken van goederen.

Hergebruik
Inwoners uit Zoetermeer kunnen vanaf nu vijf dagen per week hun herbruikbare spullen schenken aan Het Goed. Dat kan gaan om bijvoorbeeld meubels, boeken, kleding, maar ook curiosa. Het aanbieden van herbruikbare spullen draagt sterk bij aan het verminderen van de afvalberg en is dus goed voor het milieu. Bovendien wordt iedere kg hergebruik de uitstoot van 1 kg CO2 vermeden.

Officiële opening 19 mei
Het nieuwe kringloopwarenhuis wordt op donderdag 19 mei om 10.00 uur feestelijk geopend. Kringloopliefhebbers uit de regio zijn dan van harte welkom om een kijkje te nemen in de nieuwe winkel.

 

Het Goed verrast
Het kringloopwarenhuis belooft een frisse, eigentijdse, overzichtelijke en inspirerende winkel te worden. Het nodigt mensen uit om op ontdekkingstocht te gaan naar bijzondere, unieke spullen. Elke dag is anders. Zo is het steeds een verrassing wat je er aantreft.

Het Goed en De Omkeer
Het nieuwe kringloopwarenhuis is een initiatief van De Omkeer, waarbij Het Goed samen met EcoWare, Teamwerk en werkbedrijf De Binnenbaan werkt aan een inclusief en circulair Zoetermeer. Gezamenlijk bieden zij waardevolle leer- en werkplekken aan voor werkzoekenden en cliënten uit de zorg

Spullen een tweede leven geven
Inwoners van Zoetermeer die herbruikbare spullen graag een tweede leven geven, kunnen deze spullen bij Het Goed inleveren. Dit kan de komende weken op maandag t/m vrijdag van 9:00 – 17:00. Het adres is: Edisonstraat 104 te Zoetermeer.
Ophalen kan ook, een afspraak kan worden gemaakt op (079) 303 02 60.

 

 

Wil jij altijd als eerste op de hoogte blijven?
Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief.