Het Goed verkoopt miljoenste stuk in 2020

Kringloopwarenhuis ziet populariteit kringloop snel toenemen

Eerder dan voorgaande jaren ging bij kringloopwarenhuis Het Goed het miljoenste stuk over de toonbank. De mijlpaal werd vandaag bereikt in Lelystad, een van de 25 winkels vestiging van Nederlands grootste retailformule voor tweedehandsartikelen (van meubels tot elektronica). Het laat goed zien dat Nederland hergebruik steeds meer omarmt. Dat gebeurt niet alleen omdat het duurzamer is, maar ook omdat het goedkoper is en extra mogelijkheden biedt om met kringloopspullen een eigen stijl te creëren.

De verrassing bij klant Hanna was groot, toen zij hoorde dat met haar aankoop van vandaag de teller van Het Goed de één miljoen had bereikt. Hanna was niet alleen super verrast maar ook erg blij met attenties. Ze ontving van filiaalleider Ruthger een prachtig boeket en een waardebon van Het Goed.
Ze bezocht de winkel mede vanwege een lunchafspraak in het Lunchcafé van Het Goed. Haar speurtocht door de kledingrekken leverde Het Goed een miljoenste verkochte item op bij de kassa.

Iets bijzonders hoeft niet nieuw te zijn
Steeds meer klanten kopen bij Het Goed niet alleen dingen voor zichzelf, maar vaak ook een leuk item om cadeau te geven. Een leuke vaas voor een boeket, een goed boek of leuke woonaccessoires, je vindt er altijd wel iets. Bij de kringloopwarenhuizen van Het Goed is geen dag hetzelfde, elke dag komen er nieuwe spullen binnen. Dankzij al deze mooie tweedehands aankopen leveren we samen niet alleen een bijdrage aan het milieu door de afvalberg te beperken, maar we zorgen er samen ook voor dat mensen waardevolle werkervaring kunnen op doen in de winkels. Daarom is het verkopen van de miljoenste stuk iets om te vieren!