Closet sale Roosmarijn Koster een groot succes

Afgelopen zaterdag 25 januari om 12:00 uur knipte vintage en fashion vlogger Roosmarijn Koster zelf het lint door en gaf daarmee het startsein voor de closet sale bij Het Goed in Zaandam. Grote aantallen fans waren afgekomen op de uitnodiging voor de closet sale maar vooral ook voor een ontmoeting met hun idool Roosmarijn Koster. De opbrengst maar liefst 1.240 euro werd geschonken aan de kledingbank in Zaandam die zichtbaar verrast en blij waren met deze prachtige gift.

Roosmarijn had haar kledingkast flink opgeruimd met als resultaat en mooie collectie kleding om door te geven. Kleding met allemaal iets ‘typisch’ Roosmarijn. Het ging om blouses, jasjes, broeken, jurken, schoenen en heel veel accessoires.  De kleding werd door Het Goed in Zaandam klaargemaakt en in een pop-up Roosmarijn winkeltje verkocht.

Naast de closet sale kregen fans van  de YouTube vlogger de kans haar te ontmoeten in een Meet & Greet. De fans kwamen uit alle delen van het land ; er waren mensen uit het Noorden, uit Rotterdam, Gouda en zelfs uit Zeeland, allemaal voor een korte ontmoeting met Roosmarijn. En uiteraard werden er leuke herinneringen gemaakt. Veel fans gingen naar huis met niet alleen een leuk kledingstuk van Roos maar ook een foto.

Over Roosmarijn Koster

Roosmarijn is een kringloopfan in hart en nieren. Haar hele huis is gevuld met kringloopvondsten evenals haar kledingkast. Wekelijks maakt ze vlogs over haar belevenissen en laat ze zien welke vondsten ze deed. Door haar vondsten ook te stylen en dus te laten zien hoe leuk het is om tweedehands je spullen te kopen, heeft ze inmiddels bijna 10.000 volgers op haar kanaal. Ook benieuwd naar haar vlogs? Je vindt ze op ons YouTube kanaal en haar eigen kanaal.

 

 

Een reportage gemaakt door RTV Zaanstreek.

Wil jij altijd als eerste op de hoogte blijven?
Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief.