Het Goed opent vestiging in Rotterdam Zuid

Rotterdam maakt Het Goed

Op 20 augustus a.s. opent Kringloopwarenhuis Het Goed haar deuren van de vierde vestiging aan de Kinderdijkstraat 49 in Rotterdam. Na de overname en de opening van drie kringloopwarenhuizen in Rotterdam Centrum, Rotterdam Charlois en Rotterdam Hoogvliet is het nu tijd voor een geheel nieuwe winkel. De winkel is de afgelopen maanden flink verbouwd en goed ingericht en dit nieuwe frisse en eigentijdens kringloopwarenhuis opent vrijdag 20 augustus haar deuren.

Feestelijke opening 20 augustus
Het nieuwe kringloopwarenhuis wordt die dag om 10:00 uur feestelijk geopend in aanwezigheid van de directie van Het Goed en regionaal bedrijfsleider Rinus Trommelen. Inwoners van Rotterdam zijn van harte welkom om, met inachtneming van de RIVM-maatregelen, een kijkje te nemen in de nieuwe winkel.

Bovendien maakt elke kopende klant kans op het winnen van een mooie duurzame en 2de hands fiets met garantie t.w.v. €200,-. De actievoorwaarden vind je in de winkel en via hetgoed.nl.

Het Goed verrast
Het kringloopwarenhuis is fris, eigentijds, overzichtelijk en inspirerend. Het nodigt mensen uit om op ontdekkingstocht te gaan naar bijzondere, unieke spullen. Elke dag is anders, zo is het steeds een verrassing wat je er aantreft. En heb je trek in een kopje koffie of thee, tijdens of na een shoprondje, er is een lunchroom ‘Goed van Smaak’ voor een warm of koud drankje met iets lekkers. Het Goed wil Rotterdam, met het openen van deze vierde winkel, laten zien dat zij de meest frisse en eigentijdse kringloopwarenhuizen zijn in de regio.

Doneren van goederen
Inwoners van Rotterdam die herbruikbare spullen graag een tweede leven willen geven, kunnen deze spullen bij alle vestigingen van Het Goed doneren bij de daarbij bestemde achterdeur. Ook is het mogelijk om een gratis ophaalafspraak te maken via de website www.hetgoed.nl. Ook de nabijgelegen milieuparken zijn gekoppeld aan de vestigingen van Het Goed, waar inwoners van Rotterdam herbruikbare spullen in de daarvoor bestemde containers kunnen plaatsen.

Rotterdam maakt Het Goed
Naast de reeds bestaande kringloopwarenhuizen in Vlaardingen, Schiedam en Hoogvliet, heeft Het Goed binnen 1 jaar nog eens vier warenhuizen geopend in de regio Rotterdam. Hiermee maakt Het Goed, in samenwerking met haar partners, haar circulaire en inclusieve ambities waar.

Wil jij altijd als eerste op de hoogte blijven?
Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief.