Goed voor groen; een plant met een goed verhaal

Vanaf 27 november zijn de ‘Goed voor groen’ plantenshops bij Het Goed in Geldrop en bij Het Goed in Nuenen officieel geopend. Planten met een goed verhaal, die vind je er. Een plant gered van de afvalberg en opgevangen bij Het Goed. De planten worden doorgegeven en de medewerkers verzorgen ze met liefde. Daarmee doen ze waardevolle werkervaring op en daarom is het een dubbel goed verhaal.

Een lang gekoesterde wens van medewerkers is daarmee in vervulling gegaan. Een plantenopvang in het kringloopwarenhuis.

De nieuwe sfeervolle afdelingen zien er geweldig uit, de styling is prachtig verzorgd, helemaal van nu.  Het assortiment en aanbod van plantjes is groot. Je vindt er hele grote planten in de bloei van hun leven, maar ook kleinere planten en stekjes die nog in volle wasdom zijn. Voor de klant is er van alles te kiezen.

De voorraad wordt aangevuld door plantjes die ons gegund worden aan de achterdeur en restgroen producten die ons worden gegund via relaties in de tuinbranche.

Trots op deze mooie samenwerking, samen maken we het groen. En juist op Green Friday is dit een mooi moment dit groene nieuws te delen.

Én voor iedereen die planten over heeft en ze graag een tweede leven wil geven, je kunt ze inleveren bij de achterdeur van Het Goed. Wij zijn er blij mee en straks weer iemand anders!

Met dank aan GroenRijk Tilburg en De Klerk Veldhoven

Wil jij altijd als eerste op de hoogte blijven?
Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief.