Green Make Over in Eindhoven

Komende zaterdag 31 augustus krijgen het huis en de tuin van de Eindhovense Linde Tersteeg onder toeziend oog van een cameraploeg in één dag een duurzame make over. Hier wordt op TV verslag van gedaan op 6 oktober om 16.25 uur in het SBS6 programma Green Make Over. Programmamaker en zelfverklaard klimaatprutser Gwen Jansen en haar Green Make Over expertteam gaan Linde voorzien van vele energiebesparende no-nonsense tips. En via diverse ‘groene’ tools worden het huis en de tuin op één dag een stuk comfortabeler, milieuvriendelijker, leefbaarder en energiezuiniger gemaakt. Een van de experts in Eindhoven is Het Goed.

Energiebesparende gadgets voor Eindhovenaren

Speciaal voor de inwoners van Eindhoven gaat op de opnamedag op zaterdag 31 augustus de groene loper uit. Dit gebeurt op het Sint Gerardusplein in Stratum waar op die dag het mobiele Green Make Over Inspiratiehuis staat. Eindhovenaren kunnen daar kennis maken met allerhande groene tips en tools om zelf ook aan de slag te gaan met een eigen duurzame make over thuis. Diverse energiebesparende gadgets worden hierbij weggegeven. Om 10.30 uur wordt dit Inspiratiehuis geopend door de Eindhovense wethouder klimaat & energie Rik Thijs in het bijzijn van Linde Tersteeg, alle Green Make Over experts en de voltallige crew en cast. Eindhovenaren kunnen hier vanaf dat moment tot 20.00 uur terecht voor ‘groene’ inspiratie maar ook naar huis gaan met diverse ‘groene’ besparingstools. Om circa 20.00 uur wordt een ludieke ‘groene petjes op, groene petjes af’ – quiz gehouden en de winnaar gaat er met de grote Green Make Over doos vol met duurzame besparingstools vandoor.

Het Goed maakt niet alleen deel uit van het expertteam van het programma, ze leveren ook materialen voor het inspiratiehuis en ze geven hergebruiktips aan bezoekers van het inspiratiehuis. Kortom; goed bezig als het gaat om duurzaamheid helpen op de kaart te zetten.

Kom dat zien!

Deze dag werd mede mogelijk gemaakt door 100%kringloop!

Wil jij altijd als eerste op de hoogte blijven?
Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief.