Goed werk voor Renewi; meer beleving op kantoor

Begin 2020 kreeg Het Goed in de regio Brabant een verzoek om mee te denken in het creëren van meer beleving op de 6de etage van het Renewi gebouw in Eindhoven. De 6de verdieping was slechts gevuld met bureaus en kasten en volgens de medewerkers van Renewi was het de hoogste tijd om daar meer Renewi beleving te creëren! Een Waste-to-product lounge hoek, dat is de bedoeling.

Kasten, tafelbladen, een dartbord, kussentjes van eigen zeildoeken en lampen; allemaal items met een tweede leven of er werd dankzij het Goedwerk naaiatelier en in de houtwerkplaats nieuw leven ingeblazen. Het werd een mooie samenwerking met een prachtig eindresultaat.

Dit schrijven ze er zelf over:

Goed werk! Meer beleving op kantoor

Op de vraag om te helpen met het inrichten van een Waste-to-product lounge hoek, wist Kringloopwarenhuis Het Goed  – met het concept Goed Werk wel raad! Onze gedeelde visie Waste No More is natuurlijk de perfecte match. Zie hier op de foto’s het prachtige resultaat!

Alle materialen hebben een 2e leven gekregen. De meubels en alle kussens werden op maat gemaakt in de werkplaats of in het naaiatelier van Het Goed door de mensen van Goed Werk. Het Goed vindt dat iedereen een kans verdient op passend werk.  Ze kunnen o.a. bij Goed Werk op een hele laagdrempelige manier weer werkervaring opdoen. Grote complimenten en dank aan hen!

In de kasten kunnen onze waste-to-product producten worden gepresenteerd en na een vergadering kan er nog even worden na-vergaderd aan een Renewi chemie statafel. Aan tafel kunnen flexwerkers hun laptop open slaan. Ook kan de lounge hoek natuurlijk als ‘pauze plek’ worden gebruikt om samen te ontspannen met een kop koffie, of een potje darten!

Een échte Renewi beleving

Mooi om dit te horen van deze tevreden klant.  Kortom;  een mooie samenwerking waarin samen werk maken door hergebruik en mensen een kans geven mee te doen, prima is geslaagd.  We wensen de medewerkers vele gezellige uurtjes in de Waste-to-product lounge hoek met een échte Renewi beleving.

 

Mocht je enthousiast worden bij het zien dan deze mooie make-over en ben je ook op zoek naar meer duurzame beleving op kantoor of in de kantine, neem gerust contact op met een van onze winkels. We kijken graag met je naar de mogelijkheden info@hetgoed.nl.

#renewi #wastenomore #circulaire economie #duurzaam #samenwerking #kringloopwarenhuishetgoed #hergebruik

Wil jij altijd als eerste op de hoogte blijven?
Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief.