29ste winkel van Het Goed in Rotterdam Zuid is geopend

Vanochtend om 10:00 uur was het druk voor de ingang van de winkel aan de Kinderdijkstraat 49. Een grote groep Rotterdammers had zich netjes in een lange rij langs het pand opgesteld om de officiële opening van de winkel bij te wonen. Commercieel directeur Elles Kempers sprak haar trots uit en benadrukte dat de missie van Het Goed op dit moment relevanter is dan ooit.

”De publicatie van het klimaatrapport van afgelopen week maakt duidelijk dat we nog meer bewust moeten worden bij de aanschaf van producten en ook moeten nadenken bij het afstand doen ervan. Een winkel zo vol mooie spullen laat prachtig  zien dat iets bijzonders niet nieuw hoeft te zijn. Een winkel met een goed gevoel; een winkel om te shoppen en een winkel om te ontmoeten. En met een gezellige koffiehoek voor een heerlijk kopje koffie.,,

Elles Kempers benadrukte ook hoe belangrijk Het Goed het vindt dat mensen kunnen meedoen. Dus wie je ook bent, wat je ook kunt, Het Goed kijkt of ze een werkplek kunnen bieden. In Rotterdam doet Het Goed dat samen met de gemeente, maar ook met de WSW, Stroomopwaarts, reclassering, de fietswerkplaats en met het Albeda College. Uiteraard is er ook intensief contact met de Milieustraten in Rotterdam. Allemaal samenwerkingen die bijdragen aan het bouwen aan een circulaire samenleving en duurzaam werk voor iedereen.

Na al die mooie woorden wordt de winkel officieel overgedragen aan filiaalleider Bas en zijn team.

Wij wensen het team in Rotterdam Zuid ontzettend veel succes en hopen veel Rotterdammers te mogen ontmoeten in onze nieuwe winkel.

Samen maken we Het Goed

 

Een snel kijkje in onze nieuwste winkel

Wil jij altijd als eerste op de hoogte blijven?
Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief.