Wij halen het gratis bij je op

Opruimen geeft rust en overzicht. Maar wat doe je met al die spullen die je niet meer hoeft? Juist ja: die lever je in bij Het Goed. Zo zorgen we er samen voor dat de afvalberg kleiner wordt. En maken we heel veel mensen blij die op zoek zijn naar bijzondere producten die al een keer gebruikt zijn.

Wil je jouw gebruikte spullen laten ophalen? Maak dan via onderstaand formulier een ophaalafspraak. Onze medewerkers halen de spullen dan kosteloos bij je op.

Wil je een ophaalafspraak maken voor een inboedel, dan vragen wij je vriendelijk contact op te nemen met de vestiging van Het Goed bij jou in de buurt. Onze medewerkers helpen je graag om dit in te plannen.

Heb je een vraag over ophalen of bezorgen van goederen of wil je een reeds gemaakte afspraak veranderen? Bel met Het Goed bij jou in de buurt, en onze mensen helpen je graag verder.

Wij waarderen het zeer dat je spullen bij ons wilt aanbieden. Houd er echter rekening mee, dat wanneer je spullen door ons laat ophalen, we deze alleen meenemen vanaf de begane grond. We hebben niet de menskracht om spullen vanaf een verdieping naar beneden te sjouwen. Dit melden we even om teleurstelling bij een ophaalafspraak te voorkomen. Dus wil je iets door ons laten ophalen, zorg dan dat de spullen klaarstaan bij de voordeur.

Samen maken we meer werk door hergebruik!

>