Voordat het de winkel in kan

Wij geven spullen die herbruikbaar en verkoopbaar zijn een tweede kans.

Sorteren van goederen

Alle producten die bij ons binnenkomen worden gecontroleerd. Is het product schoon en netjes, is het herbruikbaar en werkt* het? Dat zijn de belangrijkste criteria voor doorstroom van een product naar de winkel.

Ons magazijn is heel groot, want we mogen altijd veel herbruikbare spullen ontvangen. Alle goederen worden bij binnenkomst direct gesorteerd in bakken, om later door andere medewerkers te worden voorzien van een prijs.
*Als spullen zichtbaar beschadigd of niet netjes zijn, mogen onze medewerkers het niet aannemen. Dit vinden we heel moeilijk, maar spullen die niet goed zijn, willen klanten in de winkel niet kopen en daarmee kunnen we spullen niet hergebruiken.

Sortering kleding

Bij Het Goed komt ontzettend veel kleding binnen. Het uitzoeken van kleding is specialistisch werk en daarom hebben wij bij Het Goed 5 grote textielsorteercentra. Alle kringloopwarenhuizen van Het Goed worden vanuit deze centrale locaties in de regio voorzien van kleding die meerdere malen gecontroleerd is en voorzien van een prijs.

Textiel sorteren bij Het Goed

Benieuwd hoe het sorteerproces plaatsvindt in onze textielsorteercentra? Wij gingen op bezoek bij onze collega's bij het textielsorteercentrum in Schijndel. Een team van ruim 20 medewerkers zijn dagelijks bezig met het uitsorteren van kleding en kledingaccessoires. Mooi om te zien hoe dat in zijn werk gaat.

Ga naar volgende stap

Prijzen van goederen