Verkopen van spullen

Als een artikel gecontroleerd, gesorteerd en geprijsd is, dan pas kan het de winkel in. In de winkel besteden we veel aandacht aan de winkelinrichting en aan het presenteren van producten. We leren medewerkers hoe ze ervoor kunnen zorgen dat een winkel er aantrekkelijk uitziet. De klant wordt hierdoor steeds weer op diverse plekken in de winkel geïnspireerd.  Alles voor een blije klant.

Werk aan de winkel

Voor medewerkers is dit een prachtige manier om werkervaring op te doen. Ter ondersteuning maken we draaiboeken en instructiekaarten. Allemaal lesmateriaal waarmee medewerkers, met een beetje extra begeleiding, zelf eenvoudig aan de slag kunnen. De ene medewerker leert te werken aan de hand van instructies en leert aantrekkelijk te presenteren. Voor een andere medewerker is het werkje spullen soort bij soort plaatsen al een mooie invulling. Iedere medewerker kan zo op zijn of haar niveau aan de slag.

In een goed ingerichte winkel kan de klant spullen makkelijker vinden. Én door spullen mooi te presenteren ziet het er aantrekkelijk uit, waardoor de klant geïnspireerd wordt.

Zo wordt kopen bij Het Goed een beleving. Kopen van spullen bij Het Goed geeft niet alleen een goed gevoel, maar je zorgt er ook dat andere mensen een kans krijgen om mee te doen.

Zo wordt een klant bij Het Goed een blije klant en maken wij dagelijks werk door hergebruik.

Samen maken we Het Goed.