verkoopvoorwaarden

Op deze pagina vind je alle verkoopvoorwaarden die we hanteren bij Het Goed kringloopwarenhuizen.
Je vindt er de geldende regels over producten en prijzen, het geldende retourbeleid binnen Het Goed en de geldende voorwaarden voor spullen die worden gekocht met garantie.

Onze prijzen

Wij hanteren vaste prijzen. Artikelen zonder prijs gaan terug naar de sorteerafdeling. Hier prijst een speciaal daarvoor opgeleide medewerker de artikelen. Deze komen later terug in de verkoop. De prijzen van bedden zijn exclusief matrassen, tenzij anders vermeld.

Ruilen en retourneren

Wij verkopen gebruikte producten. Alle producten worden met zorg gecontroleerd of ze schoon, netjes en heel zijn, voordat deze in de winkel terechtkomen. Ruilen van jouw aankoop is niet mogelijk, dus controleer ook zelf goed jouw aankoop.
Een uitzondering op ruilen geldt voor kleding. Deze mag geruild worden binnen 10 dagen, voorzien van een aangehecht prijskaartje en de originele kassabon, met een maximum van 3 kledingstukken per kassabon.
Je mag hiervoor iets anders uitzoeken of je ontvangt een tegoedbon, met een maximale geldigheidsduur van 1 jaar. Kleding kan niet geruild worden tegen contanten.

Garantie op elektronica

Onze elektrische apparaten worden zoveel mogelijk getest en zijn voorzien van een sticker ‘getest goed’. Hiermee ontvang je 4 weken garantie. Wanneer het apparaat binnen 4 weken niet goed functioneert, ontvang je, op vertoon van de kassabon, een vergelijkbaar apparaat. Is deze niet beschikbaar, dan ontvang je jouw aankoopbedrag retour in contanten. Garantie geldt alleen voor elektrische apparaten met een sticker’ getest goed’.

Garantie op refurbished wasmachines

Onze refurbished wasmachines zijn gerepareerd, schoongemaakt en uitvoerig getest. Gaat de wasmachine kapot binnen 3 maanden bij normaal gebruik dan mag je een andere met gelijke waarde uitzoeken of je krijgt je geld terug. Bewaar je aankoopbon goed.

Winkelverbod, diefstal en politie

Indien nodig kunnen wij aangifte doen van huisvredebreuk. (artikel 138, wetboek strafrecht) en kan toegang tot al onze winkels worden ontzegd. Bij diefstal doen wij altijd aangifte bij de politie.