Winkel in Sittard geopend

Afgelopen vrijdag 14 juni jl. is onder grote publieke belangstelling de nieuwe winkel van Het Goed in Sittard geopend.

Om 10.00 heeft zich een grote groep belangstellende verzameld voor de nieuwe winkel; de wethouders Kim Schmitz (GroenLinks), Felix van Ballegooij (SP), Leon Geilen (GOB) en Pieter Meekels (GOB), Het Goed-directeur Willem van Rijn, Regiobedrijfsleider Theo Stassen en filiaalleider Sonja Jansen-Strijkers en haar voltallige team.

Uiteraard waren ook een groot aantal klanten, collega’s uit het hele land en betrokkenen bij de totstandkoming van deze nieuwe winkel getuige van dit feestelijke moment.

Na mooie woorden van de wethouder en van Het Goed directeur Willem van Rijn werd symbolisch het laatste meubelstuk vanuit de oude vestiging bij de nieuwe vestiging afgeleverd. De wethouders en Willem van Rijn opende de deuren en de opening was een feit.

Er was taart, koffie en thee en de jongste klant had een bloemetje voor Theo Stassen.

Het was het afgelopen weekend gezellig druk, veel klanten hebben al een eerste bezoek gebracht aan de nieuwe winkel. Mensen zijn enthousiast, maar dat is logisch, want het is werkelijk een prachtige winkel. Complimenten aan iedereen die zijn of haar bijdrage heeft geleverd aan deze opstart van de winkel.

Je vindt Het Goed Sittard aan de Rijksweg Zuid 208 in Sittard. Klik hier voor de openingstijden.

Hieronder wat foto’s van de nieuwe winkel en de opening.

 

Wil jij altijd als eerste op de hoogte blijven?
Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief.