William wordt eervol 2de bij de verkiezing van de ‘Roos van Elisabeth’

Donderdag 29 november jl. vond bij Dimence in Deventer de uitreiking plaats van de Roos van Elisabeth. Deze onderscheiding van het Elisabethfonds wordt jaarlijks toegekend aan mensen of organisaties die zich op bijzonderewijze verdienstelijk maken op het terrein van maatschappelijke integratie van (ex-)psychiatrische patiënten.

Prachtig compliment

Onder de genomineerden dit jaar was ook collega William van der Beek, werkzaam bij Het Goed Deventer. William is als medewerker, maar vooral ook als mens, betrokken binnen Het Goed bij de re-integratie trajecten van mensen uit deze doelgroep. William doet dat op zijn geheel eigen wijze, en valt op door zijn mooie manier van werken. Dat William genomineerd was voor deze bijzondere onderscheiding was op zich al een prachtig compliment.

Eervol 2de

Hij kreeg naast mooie woorden van de organisatie een mooie onderscheiding, een boeket bloemen en 50 euro om aan een goed doel naar eigen keuze te schenken.

Trots op mensen zoals William, die dagelijks zo’n mooie bijdrage leveren aan het re-integratie traject voor mensen die bij Het Goed met hun talenten aan de slag kunnen.

Wil je meer weten over Het Elisabethfonds, klik dan hieronder:

http://www.st-elisabethfonds.nl/home