Warm aanbevolen; een Goed Rotterdams rondje

Het kan je niet ontgaan zijn hoe trots we zijn op onze eerste winkel in Rotterdam. Het Goed in de Randstad, midden in de stad, in een wereldstad als Rotterdam. Waar we jaren naar uitgekeken hebben en waar we jaren aan gewerkt hebben om Rotterdam een stukje groener te maken. En nu is de winkel dan eindelijk geopend, onze winkel, in het paars, en wát voor een winkel. Het zal je niet verbazen dat we niet anders kunnen zeggen dan, kom naar Rotterdam! En kom zeker een kijkje nemen in de winkel van Het Goed aan de Mariniersweg.

Maar Rotterdam heeft nog veel meer te bieden. Maak er gelijk een dagje uit van, dat is zeker de moeite waard!

Ben je een ware Het Goed fan?

Dan hoeven we niet uit te leggen dat we ook winkels hebben in Schiedam, Vlaardingen en zelfs 2 in Hoogvliet; Goed Gekleed en Het Goed Rotterdam Hoogvliet. Een kringlooprondje Het Goed winkels in Rotterdam is altijd de moeite waard 😊.

Wil je Rotterdam leren kennen en combineren met een bezoekje aan Het Goed Rotterdam? Dan nemen we je graag mee op z’n Rotterdams. Dit zijn slechts enkele tips in de stad, er is nog zoveel meer te beleven.

Meer tips voor een dagje Rotterdam!

Rotterdam heeft winkels in overvloed. Trek je sneakers aan, doe je stappenteller om, want Rotterdam is groots. Met het OV ben je zo overal waar je zijn moet. Je maakt eenvoudig gebruik van de metro of gebruik een OV-fiets. Parkeren doe je het beste buiten de stad. Er zijn meerdere P+R’s waar je voor weinig kan parkeren als je daarna gebruik maakt van de metro om de stad in te komen. Echt Rotterdam ervaren? Maak dan gebruik van de watertaxi. Maar hou je goed vast!

Echte vintage shoppers stoppen nog even bij Dearhunter vintage. Ook Very Cherry, om de hoek van Het Goed, zijn leuke items te koop in een unieke eigen stijl. En als je daar dan toch bent, stap dan ook gelijk binnen bij Vidi Vici. De lijst met vintage winkels in Rotterdam is eindeloos. Ga vooral op ontdekkingsreis op zoek naar kringloopgelukjes en vintage schatten.

De inwendige mens moeten we ook zeker niet vergeten. De Markthal is een iconisch gebouw voor Rotterdam. Deze mag je zeker niet overslaan om even een kijkje te nemen. Voor een lekkere snack of broodje kan je beter een andere route nemen. De allerlekkerste Italiaanse broodjes die je ooit hebt geproefd zijn van Guliano’s. Een echte zoetekauw? Dan is Koekela waar je zijn moet. Een koekjes en taartenbakkerij om je vingers bij af te likken. Uiteraard biedt Rotterdam een overvloed aan vegetarisch en veganistische opties voor lunch of diner. Bij Backyard stap je uit de drukte van de winkelstraat in de rust van een ‘achtertuin’.

Toe aan een borrel? Neem dan een kijkje bij Fenix Food Factory aan de overkant van de Maas. Heerlijk layback genieten van lokale producten en genieten van het uitzicht over de stad.

Het startpunt is natuurlijk Het Goed Rotterdam Centrum, Mariniersweg 255.

Tot ziens in Rotterdam!

 

Parkeren voor weinig

P+R Transferium Alexander Rotterdam
P+R terrein Alexander ligt vlakbij het gelijknamige metro- en treinstation, direct aan de rijksweg A20, afrit 16 Prins Alexander. Je kunt op rijksweg A16, afslag 27 nemen en de borden volgen naar P+R Alexander. Het terrein heeft 473 plaatsen en wordt beperkt bewaakt. Het adres is: Pr.Alexanderlaan 35 – 3068 PN Rotterdam.

P+R Transferium Slinge Rotterdam
P+R terrein Slinge ligt bij het gelijknamige metrostation, aan de A 29 / A 15, te bereiken via afrit Zuidplein / Ahoy. P+R de Slinge heeft 849 parkeerplaatsen. Het adres is Slinge 763 – 3086EZ Rotterdam.

P+R Transferium Kralingse Zoom Rotterdam
kralingse zoomP+R Kralingse Zoom ligt direct aan de rijksweg A16, afslag 26. P+R Kralingse Zoom heeft 690 parkeerplaatsen en wordt beperkt bewaakt. Het adres is Kralingse Zoom 50 – 3062 SM Rotterdam.

Kosten 2 euro bij uitrijden als je met OV verder bent gereisd vanaf deze P&R’s.

Meer informatie over parkeren: https://www.rotterdamparkeren.nl/pr-transferium/