Van zaterdaghulp naar allround medewerker, Ivonne deed het!

Ivonne (37) werkt inmiddels alweer zeven jaar bij Het Goed in Deventer. Ze is begonnen als zaterdaghulp, na 3 jaar kon ze doorstromen naar de functie van allround medewerker. Het is een goed passende werkgever voor haar omdat ze 20 uur kan werken en ze dit kan combineren met de zorg voor haar gezin. Met veel plezier doet ze de textiel, de kassa en een dag in de week springt ze bij op de huishoudafdeling.

Oorspronkelijk komt ze uit de kraamzorg. Na twee jaar hield ze dit voor gezien en is ze overgestapt naar de ouderenzorg. Een dankbare maar drukke baan waar ze naast de zorg veel creatieve dingen met de ouderen heeft gedaan.

Na vijf jaar werd een en ander te druk voor haar in combinatie met de zorg voor haar drie kinderen, waarvan een met autisme en een met ADD. Ze is om zich heen gaan kijken en vond een baan bij Het Goed als zaterdaghulp.

Van zaterdaghulp is ze doorgegroeid naar allround medewerker.

Haar collega’s zijn lovend over haar, ze ervaren haar als een lieve betrouwbare en hardwerkende collega. Agnes herinnert zich nog dat Ivonne geen opvang voor haar kinderen kon vinden en ze meenam naar het werk. De kinderen vermaakten zich prima met sieraden uitzoeken. Ook kan ze bij Het Goed haar creativiteit weer aanspreken, ze staat vaak model voor diverse winkelthema’s zoals een fotoshoot met Tiroler kleding voor het Oktoberfest en Boho-kleding voor het Ibiza thema.

Ivonne ervaart veel plezier in het werken bij Het Goed. Dit merkt ze door de contacten met de klanten, er zijn elke dag weer andere spullen in de winkel om te verkopen, ze houdt van de verschillende achtergronden van de collega’s, kortom , geen dag is hetzelfde bij Het Goed.

Naast haar werk bij Het Goed is ze getrouwd en heeft ze drie kinderen in de leeftijd van 15, 13 en 10 jaar. Ook een Schotse collie met de naam Liza en enkele cavia’s ontbreken niet in het gezin.
Verder houdt ze van wandelen met de hond, spelletjes doen met de kinderen en maakt ze graag zelf kaarten.

Ivonne krijgt veel energie van het begeleiden van meewerkers bij Het Goed. Het liefst zou ze deze taak in de toekomst willen uitbreiden, want dat spreekt haar heel erg aan. Ze houdt daarnaast de Instagrampagina van het Goed Deventer bij, samen met haar collega Svetlana. Binnenkort zal de Instagram Verkoop starten waar Ivonne ook een rol in zal spelen.

Dat ze al zolang bij Het Goed werkt dat is omdat ze hier afwisselende taken heeft en met leuke collega’s samenwerkt. Ze hoopt hier nog heel lang te blijven werken.

Mooi Ivonne, blijf zo doorgaan!

Wil jij altijd als eerste op de hoogte blijven?
Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief.