Van boekenwurmen tot thuiskoks; tweedehands boeken voor iedereen

Ontvang vrijdag 21 tot en met zondag 23 juni 20% korting op alle boeken tijdens onze boeken 3-daagse. We nemen je graag mee op reis over onze boekenafdeling vol grappige, spannende en inspirerende verhalen.

Spannende verhalen en thrillers

In een lekkere stoel of languit op bed met een spannend boek is voor veel mensen de ultieme ontspanning. Even lekker wegdromen in een andere wereld. Urenlang lezen over een misdaad die maar niet wordt opgelost en uiteindelijk pas op pagina 478 met een vreemde plottwist eindigt.

Complete series van topthrillerschrijvers komen af en toe binnen bij onze afgifte goederen. Zoek jij bijvoorbeeld nummer 4 en 6 nog uit jouw favoriete boekenserie? Grote kans dat je die een keer tweedehands zult tegenkomen. Natuurlijk kun je hem nieuw kopen, maar dat is minder spannend. Tweedehands is duurzamer én goedkoper!

spanning boeken boekenafdeling lezen

Zwijmelen aan het zwembad

Over een paar weken is het eindelijk weer vakantie! Hét moment om eens heerlijk weg te zwijmelen in romantische verhalen over knappe Schotse mannen in de 18e eeuw of in heel veel schakeringen van de kleur grijs. Ook de welbekende pocketromans gaan per vijf of tien over de toonbank. “Het leest zo lekker weg!”, hoorden we een vriendelijke klant zeggen. In Frankrijk aan het zwembad, in Nederland aan het Noordzeestrand of heerlijk in de tuin. Waar je ook leest, je kunt zo ver reizen in een boek als je zelf wilt.

Vintage boeken en oude verhalen koop je tweedehands

Collectorsitems en prachtige oude kaften staan mooi in je boekenkast. Soms zijn boeken er ook alleen voor de sier, want lees jij nog die oude encyclopediereeks nu Google en Wikipedia bestaan? Kinderboeken met achterhaalde rollenpatronen die niet meer passen in deze tijd, maar wel hele mooie afbeeldingen hebben. Boeken weggooien is zonde!

En daarom is er Het Goed. Ben je op zoek naar vintage boeken of bijzondere oude verhalen, dan ben je bij de frisse kringloopwarenhuizen Het Goed aan het juiste adres. Onze collega’s op de boekenafdeling weten jou vast bijzondere pareltjes aan te wijzen.

oude boeken vintage bijbel natuurkunde wetenschap

Lekkere recepten en heerlijke plaatjes

Kookboeken voor lekkerbekken en Bourgondiërs, voor sportievelingen en vegans. Hoe en wat je ook eet, voor iedereen is er wel een kookboek dat precies bij je past! Het eeuwige “Mam, wat eten we vanavond?” wordt gemakkelijk beantwoord door jouw favoriete kookboek. Culinaire inspiratie nodig? Pak eens een kookboek met recepten uit andere culturen; alleen van het kijken naar de plaatjes loopt het water je al in de mond.

kookboeken kookboek koken gezond

De kinderboekenafdeling is als een snoepjeswinkel

Neem je kinderen mee naar Het Goed en ze zullen zich verwonderen tussen alle mooie boeken op de boekenafdeling. Kleurrijke en vrolijke kaften trekken de aandacht. Van peuterboekjes tot sciencefictionverhalen voor pubers; alles staat netjes geordend bij elkaar.

Echte boekenwurmen verslinden met gemak een aantal boeken per maand. Voor een klein prijsje scoren ze nieuwe titels en boekenreeksen van hun favoriete schrijvers. Ook voor kinderen die lezen stiekem helemaal niet zo leuk vinden, is een informatief boek over dinosauriërs of een stripboek van Donald Duck toch onweerstaanbaar.

Kinderboeken pieterkonijn boeken lezen

Boeken 3-daagse: 20% korting

Van vrijdag 21 juni tot en met zondag 23 juni is er weer de boeken 3-daagse bij Het Goed. Tijdens deze drie dagen krijg je op alle boeken in onze kringloopwarenhuizen 20% korting. De korting geldt op zondag alleen bij de vestigingen met een koopzondag.

Pak een mandje en vul het met al je favoriete titels. Heb je binnenkort een verjaardag of zijn je kinderen uit hun Nijntje-boeken gegroeid? Onze boekenkasten zijn elke dag weer gevuld met inspirerende boeken die wachten om opnieuw gelezen te worden.

Nadat je alles gevonden hebt wat je zocht of wat je spontaan bent tegengekomen, wordt bij de kassa automatisch je korting verrekend.

21 t/m 23 juni 2024 boeken 3 daagse

 

 

Wil jij altijd als eerste op de hoogte blijven?
Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief.