Refurbished witgoed; jouw eerste keus bij het kopen van witgoed

Bij Kringloopwarenhuis Het Goed ben je niet alleen aan het juiste adres voor je nieuwe bank, kleurrijk servies, een goed boek en de leukste kleding. Wist je al dat je tegenwoordig ook voor refurbished witgoed bij Het Goed terecht kunt? 

Bijna iedereen heeft het in huis; witgoed. De koelkast en vriezer staan dag en nacht aan, en de wasmachine draait met regelmaat alle kleding weer heerlijk fris. Als er een apparatuur kapot gaat, dan gaan we snel op zoek naar een vervangend exemplaar die weer zo lang mogelijk meegaat.

Maar hoe begin je deze zoektocht? Bij de aanschaf van een nieuw apparaat let je vanzelfsprekend op twee onderdelen: kwaliteit en prijs. Je kunt het witgoed nieuw kopen, maar een veel duurzamere optie is om voor een refurbished variant te gaan; voor een scherpere prijs én ook met garantie.

Witgoed collectie winkel

Refurbished; wat is het precies?

Kort gezegd betekent de Engelse term “refurbished” in het Nederlands “gerenoveerd” of “opgeknapt”. Dit zijn apparaten die niet meer in gebruik zijn vanwege een storing of mankement, maar na een uitgebreid renovatieproces weer een nieuw leven krijgen.

Elk refurbished product wordt uitvoerig gecontroleerd, gerepareerd, gereinigd en getest. Indien nodig worden er kapotte of versleten onderdelen vervangen.

Op deze manier geniet je van alle voordelen van een nieuw en hoogwaardig apparaat, waaronder productgarantie en gecertificeerde testen, maar tegen een lagere prijs dan een eerstehands exemplaar.

Witgoed als nieuw

De refurbished witgoedapparaten die je bij kringloopwarenhuis Het Goed ziet staan, worden geleverd door Holland Circulair. Zij leveren uitsluitend gerenommeerde merken. Dit betekent dat het merken zijn die een goede reputatie hebben en bekend staan om hun kwaliteit en betrouwbaarheid.

Doordat het witgoed zo uitgebreid wordt gecontroleerd, schoongemaakt en opgeknapt, functioneren de witgoedapparaten als nieuw. De refurbished apparaten die we in onze frisse kringloopwarenhuizen aanbieden, zijn kwalitatief goed en betrouwbaar – net zoals je gewend bent van een nieuw apparaat.

Refurbished witgoed in de winkel van Het Goed

3 maanden garantie op refurbished witgoed

Kringloopwarenhuis Het Goed biedt drie maanden garantie op refurbished witgoed. Gaat het apparaat bij normaal gebruik binnen drie maanden na aankoop kapot, dan mag je een ander apparaat uitzoeken of krijg je je geld terug. Zo koop je met een gerust hart een nieuwe koelkast, vaatwasser of wasmachine.

Goed voor de aarde

Door het kopen van een refurbished witgoedapparaat maak je niet alleen een voordelige keuze voor jezelf, maar ook een betere keuze voor het milieu. Het apparaat dat je refurbished koopt, wordt niet afgedankt en belandt hierdoor niet op de schroothoop. Alleen de nodige aanpassingen worden gedaan om het apparaat weer in topvorm te krijgen.

Waar bij een nieuw apparaat veel schaarse grondstoffen gebruikt worden, is dit bij een refurbished model minimaal. Duurzame keuzes worden zo gemakkelijke keuzes. Refurbished wordt daarmee jouw eerste keuze!

Goed-Refurbished voor jou

Heb je ook interesse in refurbished witgoed? Kom dan eens langs bij Het Goed bij jou in de buurt en bekijk het huidige aanbod. Het precieze aanbod kan per winkel en moment verschillen. Mocht je hierover verdere vragen hebben, dan helpen onze collega’s je in de winkel graag verder.

Jouw nieuwe wasmachine, droger, koelkast, vriezer, vaatwasser en dan goed! 

Stapelgoed