Meneer Jansen is een superblije klant

Op 6 juli jl. opende Het Goed Venlo haar deuren. Bij de officiële opening door de Venlose wethouders Ben Aldewereld en Hanno Lamers was er veel publieke belangstelling. Deze meneer Jansen zittend op zijn rollator bij de ingang zou, zonder dat hij het wist, de hoofdrol krijgen bij de opening van het pand.

Al ruim voor de opening had meneer Jansen zich geïnstalleerd pal voor de deur van het pand. Zittend op zijn rollator en met een geweldige cowboyhoed, een prachtige en markante verschijning. Én een echte fan van kringloop, na later blijkt.

Nadat hij het lint mocht helpen doorknippen, snelde meneer Jansen met zijn rollator de winkel in met maar 1 doel; meneer Jansen wilde een nieuw bankstel. Hij liep regelrecht op zijn doel af en vond een mooie tweezitter met twee bijhorende fauteuils.

Aan collega Liesbeth (Het Goed Schijndel), die meneer Jansen trof, vertelt hij dat hij heel regelmatig in deze kringloopwinkel komt om spullen te kopen. Hij is super blij met zijn nieuwe aanwinst en wil met alle plezier op de foto. En zo werd meneer Jansen de eerste blije klant bij Het Goed Venlo.

. .

Blij en tevreden met zijn aankoop verlaat de heer Jansen Het Goed Venlo.