Margot: “Een bedrijf dat helemaal bij me past”.

In onze winkel zetten onze medewerkers zich dagelijks in om werk te maken van hergebruik.  Wie werken er eigenlijk allemaal bij ons? Graag stellen we je voor aan Margot Krabbe (46).

15 augustus 2008 ben ik begonnen als vrijwilligster bij Het Goed Hengelo. Mijn beste vriendin werkte toen die tijd daar ook en vroeg mij of dat ook niks voor mij was. Meteen was ik dol enthousiast. 2 weken na mijn sollicitatie ben ik al begonnen. Eerst achter de kassa en daarna op de kledingafdeling.

Later ben ik kleingoed gaan doen, daar zat ik direct op mijn plek. Mijn taken bestaan vooral uit het sorteren en prijzen van huishoudelijke artikelen, speelgoed, woonaccessoires e.d. Afgelopen juli kwam er een functie vrij als allround medewerkster. Ik heb mijn stoute schoen aangetrokken en heb hierop gesolliciteerd en heb deze baan gekregen.

Nu ben ik dus geen vrijwilligster meer, maar heb een betaalde baan voor 20 uur. Ik ben erg trots op mijzelf dat ik vanuit de WAO nu een betaalde baan heb kunnen vinden bij een bedrijf die helemaal bij mij past. Volgend jaar ben ik alweer 10 jaar werkzaam bij Het Goed Hengelo.
Kortom, ik heb een baan wat ik super leuk vind en hoop dat ik dit nog jaren met plezier mag blijven doen.

Margot

Wil jij altijd als eerste op de hoogte blijven?
Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief.