Maak kennis met onze Goede collega’s

Kringloopwarenhuis Het Goed is een sociale onderneming met de missie: werk maken door hergebruik. Onze ambitie is méér spullen een tweede leven te geven en méér mensen een kans te bieden op passend werk. Dat doen we landelijk samen met onze 1.750 fantastische medewerkers in 30 winkels, 6 textielsorteercentra en twee klantcontactcentra.

En of we trots zijn op onze medewerkers. Apetrots kan je wel zeggen. Maar wie zijn onze medewerkers nu eigenlijk? Wie zijn de gezichten in de paarse kleding? We delen graag hun Goede, maar vooral bijzondere verhalen met jullie. Een van die medewerkers is de altijd vrolijke Esmeralda bij Het Goed in Rotterdam-Zuid.

Collega's bij Het Goed: Esmeralda

Je mag zijn wie je bent

Twee jaar geleden begon Esmeralda bij Kringloopwarenhuis Het Goed in Rotterdam-Zuid. Hier deelt ze haar enthousiasme met haar collega’s en klanten op de winkelvloer. “Het is een leuke winkel waar je mag zijn wie je bent. Het is een bedrijf voor de mensen, en je wordt gewaardeerd om wie je bent,” zo vertelt Esmeralda.

Nauwe samenwerking met Humanitas DMH

Esmeralda kwam via zorgorganisatie Humanitas DMH bij kringloopwarenhuis Het Goed terecht. Deze humanistische organisatie begeleidt Esmeralda op de werkvloer, en dat bevalt Esmeralda erg goed: “Ik vind afwisselend werk leuk en kan samen met Humanitas DMH persoonlijke groei blijven doormaken.” Zo vult ze de ene dag de kledingafdeling aan, en op een ander moment helpt ze de klanten bij de kassa.

Blije Klant certificaat

De klanten en hun winkelervaring staan centraal bij kringloopwarenhuis Het Goed. Om elke klant blij te maken, is hiervoor een speciale training ingericht. Esmeralda heeft deze training ook doorlopen, en met succes. Ze weet nu hoe ze een klant het beste kan helpen en heeft meer zelfvertrouwen, waardoor ze graag een gesprek met de klant aangaat.

Collega's bij Het Goed: EsmeraldaGa je binnenkort kringloopshoppen bij Het Goed in Rotterdam-Zuid? Zeg dan vooral Esmeralda ook gezellig even gedag!