Maak kennis met onze Goede collega’s

Kringloopwarenhuis Het Goed is een sociale onderneming met de missie: werk maken door hergebruik. Onze ambitie is méér spullen een tweede leven te geven en méér mensen een kans te bieden op passend werk. Dat doen we landelijk samen met onze 1.750 fantastische medewerkers in 30 winkels, 6 textielsorteercentra en twee klantcontactcentra.

En of we trots zijn op onze medewerkers. Apetrots kan je wel zeggen. Maar wie zijn onze medewerkers nu eigenlijk? Wie zijn de gezichten in de paarse kleding? We delen graag hun Goede, maar vooral bijzondere verhalen met jullie. Een van die medewerkers is Denise, onze inspirerende filiaalleider uit Zoetermeer!

Op 15-jarige leeftijd begon Denise als weekendhulp bij Goed Gekleed in Hoogvliet, en nu schittert ze als filiaalleider van Het Goed Zoetermeer. Na een korte periode als bloemist, realiseerde Denise zich hoezeer ze Het Goed miste. Gelukkig vond ze snel haar weg terug naar ons en begon aan een indrukwekkende reis. Van allround medewerker tot teamleider in verschillende vestigingen, Denise heeft een ongelooflijke groei doorgemaakt en staat nu aan het roer in Zoetermeer. 

Groei en ontwikkeling

“De diversiteit en de verrassingen van elke dag maken werken bij Het Goed erg leuk”, aldus Denise. “Geen dag is hetzelfde, wat het werk ontzettend leuk maakt! Het is prachtig om mensen te zien binnenkomen, groeien en zich ontwikkelen. Bij Het Goed krijg je écht de kans om te groeien!” En daar is Denise het levende bewijs van.

Producten met verhalen

Denise’s favoriete plek in de winkel? De ontvangstafdeling voor gunners, waar elke donatie een uniek verhaal en herinnering met zich meebrengt. Elke doos is uniek, waardoor iedere dag voelt als kerstavond; elke doos onthult weer een nieuwe verrassing! 

Ga je binnenkort kringloopshoppen bij Het Goed in Zoetermeer? Zeg dan vooral Denise even gezellig gedag!