Maak kennis met onze blije klanten – Sabine

Iedere dag begroeten wij met plezier talloze vrolijke klanten in onze kringloopwarenhuizen. Terwijl de ene klant geniet van een kopje koffie of thee bij Goed van Smaak, struint de ander door de rekken, op zoek naar unieke tweedehands kleding. En die vrolijkheid werkt aanstekelijk! In dit verhaal laten we je kennismaken met Sabine. Zij is een regelmatige bezoeker van Het Goed, altijd op zoek naar kringloopschatten om haar harmonieuze interieur te verrijken.

Sabine tagt ons regelmatig in foto’s van haar nieuwste vondsten bij Het Goed op Instagram. Daarop besloten we maar eens op bezoek te gaan en haar prachtige huis met eigen ogen te aanschouwen. De harmonieuze styling van modern en vintage in haar huis valt meteen op. Wauw, overal waar je kijkt, staan kringloopschatten te schitteren.

Sabine schuwt zeker geen kleur. Een fris likje verf of een gezellig behangetje kan de kamer direct opfleuren. Zelfs de ‘saaie’ witte pilaren heeft ze omgetoverd tot levendige, kleurrijke blikvangers. Wij zijn er dol op! En jij?

Heb jij ook een Goed verhaal dat je met ons wilt delen? Stuur ons gerust een berichtje op Instagram @hetgoed.

De foto’s gaan hieronder nog door, dus scroll zeker nog eventjes verder! 

 

Wil jij altijd als eerste op de hoogte blijven?
Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief.