Maak kennis met onze blije klanten – Karin

Dagelijks verwelkomen wij vele blije klanten in onze kringloopwarenhuizen. De ene klant komt voor een kopje koffie langs bij Goed van Smaak, de ander shopt unieke tweedehands kleding. En daar worden wij ook weer blij van! In dit verhaal maken we kennis met Karin. Zij komt regelmatig op bezoek bij Het Goed om kringloopschatten voor in haar interieur te scoren.

Dit keer kwam Karin niet op bezoek bij Het Goed, maar wij gingen langs bij haar om deze binnenkijker vast te leggen. We kregen een enthousiaste rondleiding door haar prachtige huis dat je door een ringetje kunt halen. Overal waar je keek, werd je verrast door prachtige tweedehands vondsten. Wauw, wauw en nog eens wauw!

Karin koopt namelijk alleen maar tweedehands. Haar Goede gevoel voor style en inrichting laten de ruimtes in huis naadloos kloppen met elkaar. Een mooi bewijs van dat je met tweedehands meubels en woonaccessoires elke ruimte in huis heel sfeervol kunt inrichten. Daarnaast is Karin creatief en knapt ze graag haar eigen vazen op in een landelijke en robuuste style.

Heb jij ook een Goed verhaal dat je met ons wilt delen? Stuur ons gerust een berichtje op Instagram @hetgoed.