Maak kennis met onze blije klanten – Esmée

Dagelijks verwelkomen wij vele blije klanten in onze kringloopwarenhuizen. De ene klant komt voor een kopje koffie, de andere gaat met een tas vol unieke schatten naar huis. En daar worden wij ook weer blij van! In dit artikel maken we kennis met Esmée. Zij wandelt regelmatig binnen bij Het Goed in Nijmegen, op zoek naar unieke kleding en items voor in huis.

Tweedehands zorgt voor karakter en sfeer
“Het Goed Nijmegen is een van mijn favoriete plekken. Als stylist ben ik altijd op zoek naar mooie interieuritems en kleding. Het allerleukste vind ik dat elk item origineel is en een eigen verhaal heeft. Tweedehands spullen voegen karakter en sfeer aan je interieur toe.

Zo heb ik (zie onderstaande foto) het roze lampje, de gouden lijsten en kaarsenstandaards bij Het Goed in Nijmegen gevonden. Ik combineer het liefste oude spullen met nieuwe items. Bovendien gebruik ik veel kleur en prints in mijn interieur.”

Ecologische voetafdruk verkleinen
“Door tweedehands en vintage te kopen, verklein je ook nog eens de ecologische voetafdruk. Het stopt nieuwe productie en vaak is de kwaliteit ook stukken beter, waardoor deze items langer meegaan. Er zijn zoveel mooie spullen. Vaak goedkoper dan nieuw.

Mocht je opzoek zijn naar iets moois voor in je interieur of kledingkast? Kijk dan eens bij Het Goed. Niet alleen leuk voor jou, je portemonnee, maar ook voor onze wereld.”

Heb jij ook een Goed verhaal dat je met ons wilt delen? Stuur ons gerust een berichtje op Instagram @hetgoed.